Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vi på Martin & Servera

Om oss

Om Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver. Martin & Servera-gruppen i korthet.
Inspiration

Möt en av oss: Karin Montell, kategori- och inköpsschef non nood

Karin Montell är sortiment- och inköpschef på Martin & Servera och har jobbat med non nood sedan hösten 2012. Det är ett brett område som innehåller allt från ljus och servetter till matförpackningar, städredskap och kemartiklar.
Tillsammans med dig blir vi bättre. Det är människorna som är Martin & Servera. I en sammanlänkad kedja jobbar vi hela tiden för att våra kunder ska få det allra bästa bemötandet.

Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Med dina unika egenskaper bidrar du, tillsammans med alla oss andra, till att vi blir just så bra som vi vill vara. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. När vi är olika blir vi också bättre på att möta våra kunder, som också de har vitt skilda bakgrunder och erfarenheter.

Att tänka långsiktigt och hållbart är viktigt för oss i allt vi gör, både för företaget i stort och för oss människor som jobbar här. Det syns i vårt sortiment och det påverkar hur vi agerar i omvärlden

På Martin & Servera har du stora möjligheter till att utvecklas. I ett öppet klimat får du synas och göra dig hörd. Vi vill att alla ska våga prata och säga ifrån hos oss, och vi vill att alla ska våga ta ansvar för utmaningarna vi möter.

Med korta beslutsvägar och ett uppmuntrande klimat blir du en del av en organisation där framgången skapas tillsammans.

Video

Möt Cecilia som är lagerarbetare

Video

Möt innesäljaren John

Video

Möt Susanne, chef för Martin & Serveras IT-projektkontor

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.