Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vi på Martin & Servera

Om oss

Koncernen

I Martin & Servera-koncernen arbetar nära 3000 medarbetare. Bolagen som ingår i koncernen levererar drycker, färskvaror, livsmedel, utrustning och tjänster till restauranger, kaféer, butiker, barer och storkök över hela Sverige
Inspiration

Möt en av oss: Karin Montell, sortiment- och inköpschef non nood

Karin Montell är sortiment- och inköpschef på Martin & Servera och har jobbat med non nood sedan hösten 2012. Det är ett brett område som innehåller allt från ljus och servetter till matförpackningar, städredskap och kemartiklar.
Inspiration

Möt en av oss: Sandy Shi, senior merchandiser och teamledare

Martin & Servera finns representerade i Kina genom ett samarbete med Axfoods inköpskontor i Shanghai. På så vis får vi ännu bättre koll på både produkter och leverantörer. Här ligger fokus på hållbara affärer inom utrustning och non food.
Tillsammans med dig blir vi bättre. Det är människorna som är Martin & Servera. I en sammanlänkad kedja jobbar vi hela tiden för att våra kunder ska få det allra bästa bemötandet.

Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Med dina unika egenskaper bidrar du, tillsammans med alla oss andra, till att vi blir just så bra som vi vill vara. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. När vi är olika blir vi också bättre på att möta våra kunder, som också de har vitt skilda bakgrunder och erfarenheter.

Att tänka långsiktigt och hållbart är viktigt för oss i allt vi gör, både för företaget i stort och för oss människor som jobbar här. Det syns i vårt sortiment och det påverkar hur vi agerar i omvärlden

På Martin & Servera har du stora möjligheter till att utvecklas. I ett öppet klimat får du synas och göra dig hörd. Vi vill att alla ska våga prata och säga ifrån hos oss, och vi vill att alla ska våga ta ansvar för utmaningarna vi möter.

Med korta beslutsvägar och ett uppmuntrande klimat blir du en del av en organisation där framgången skapas tillsammans.

Video

Möt Cecilia som är lagerarbetare

Video

Möt innesäljaren John

Video

Möt Susanne, chef för Martin & Serveras IT-projektkontor

Just nu söker vi lagermedarbetare och produktionsledare till vårt lager i Norrköping.

Möt produktionschefen Victor Ottosson, lagerarbetaren Titti Hylén och produktionsledaren Karin Grönholm på Norrköpingslagret som berättar mer.

Victor Ottosson 
Produktionschefen Victor Ottosson berättar hur det är att arbeta på lagret i Norrköping. 
”För mig som chef är det jätteviktigt att ha medarbetare som är engagerade och vill leverera bra produkter och göra ett bra jobb.” 

Hur är du som ledare?

Jag vill att alla känner ansvar och inte blir detaljstyrda. Tillsammans med produktionsledarna leder jag genom värderingar och tydliga arbetssätt. Utifrån dessa är målet att alla sedan ska få möjligheten att fatta egna, kloka beslut i vardagen. Hos oss genomsyrar mångfald och hållbarhet hela verksamheten, så det är frågor jag värdesätter.

Hur behöver den som söker vara för att passa i rollen?

Det som är viktigt är hur du är som person, och inte om du är gammal, ung, kvinna eller man. Du behöver vara ambitiös, engagerad och självständig. Om du ser en produkt i tveksamt skick behöver du ta ett eget initiativ och beslut kring om den ska kasseras eller fungerar inom ramen för vårt hållbarhetstänk. Sedan plockar alla tokigt någon gång, men det viktiga är att ha vilja att lära sig för att hela tiden utvecklas.

Vilka möjligheter finns för den som är engagerad?

Vi jobbar mycket med frågor kring arbetsmiljö och kultur. Där har vi kommit en bit, men strävar hela tiden efter att utvecklas. För den som är driven och delar våra värderingar finns möjligheter att vara med i de projekt som vi driver tillsammans och att utvecklas i företaget.

 

Titti Hylén 

Lagerarbetare Titti Hylén berättar om vad rollen som lagerarbetare innebär, vad hon gillar mest och om stämningen i gruppen. 
”Vi är ett härligt team i åldrarna 18­–65 år där alla hjälps åt.” 

Vad gör du i ditt jobb?

Vi får beställningar från kunder runt omkring i landet. Som lagerarbetare plockar jag de varorna och kör truck, i både kyla och värme.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Jag har jobbat här i flera år och det som gjort att jag trivs är att alltid röra på sig och att ta egna beslut och känna samhörighet. Just att möjligheten finns att röra på mig hela dagarna gillar jag väldigt mycket. Att sedan få fatta självständiga beslut utifrån min kunskap i olika situationer som dyker upp under dagens gång är något annat som gör jobbet spännande. Med egna initiativ tar jag ansvar för att få jobbet gjort och påverkar slutresultatet. Samtidigt som jag gillar att vara självständig har jag massor av härliga kollegor runt omkring mig som stöttar när det behövs.

Hur är stämningen på lagret?

Det är ett tryggt jobb och det märks på stämningen. Vi är ett härligt team i åldrarna 18­–65 år där alla hjälps åt. Om jag tappar en vara, inte hittar dit jag ska eller vet hur jag ska agera i en situation får jag hjälp av kollegor och likaså hjälper jag till när någon annan behöver det. Alla rycker in för varandra och under rasterna, som vi tar när det passar oss själva, lunchar eller fikar vi gärna ihop. Det känns jättebra!

Karin Grönholm 

Karin Grönholm har arbetat som produktionsledare på varumottagningen på Norrköpingslagret sedan i mars 2018. Här förklarar hon vad en produktionsledare gör om dagarna, vad som fick henne att söka rollen och om varför hon trivs så bra.

Vad gör du i din roll?

Mina primära arbetsuppgifter är att få den dagliga verksamheten på varumottaganingen att fungera – från att artiklarna flödar in på lagret till att de ligger redo på hyllan för att bli plockade till kunderna. Att skapa rätt förutsättningar för medarbetarna genom att hålla i bland annat utvecklingssamtal och arbetssamtal är en annan stor del i rollen. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara strukturerad och att vara tålmodig med att det ibland kan ta tid innan det går att lösa en fråga.

Vad lockade dig att söka tjänsten?

Före Martin & Servera var jag lagerarbetare på ett annat lager och hade en del produktionsansvar. Det som lockade med den här rollen var att ta ännu mer ansvar, där det förutom produktionsansvar till stor del handlar om personalansvar.

Hur trivs du? Motsvarades dina förväntningar?

Rollen är ännu roligare än vad jag förväntade mig eftersom jag fått mer ansvar än jag först trodde. Det känns spännande att dagligen ställas inför utmaningar där det krävs problemlösning. Balansen är väldigt bra och jobbet känns stimulerande. Sedan trivs jag fint med kollegorna. Alla har varit öppna och det har gjort enkelt för mig som ny att komma in i gruppen.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader