Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver. Martin & Servera-gruppen i korthet.
Hållbarhet

Vi tror på att vara hållbara tillsammans med kunder, leverantörer och andra

Du ska vara trygg i ditt val av samarbetspartner och det ska vara enkelt för dig att ta beslut som är bra för människor, djur och natur. Därför driver vi viktiga hållbarhetsfrågor på ett långsiktigt sätt.
Kontakt

Ledning och styrelse

Information om ledning och styrelse i Martin & Servera-gruppen.

Våra bolag

Här hittar du företagen som ingår i Martin & Servera-gruppen. Vi är specialister på drycker, livsmedel, utrustning och tjänster till restauranger, kaféer, butiker, barer och storkök.
Om oss

Martin & Servera Restauranghandel

Martin & Servera Restauranghandel är Sveriges ledande grossist och samarbetspartner till restauranger och storkök. Vi erbjuder färskvaror, restaurangutrustning, drycker och andra livsmedel, samt även service, tjänster och utbildningar. Vi har dessutom ett stort sortiment av ekologiska och miljömärkta produkter. 
Vi är tillgängliga för våra kunder – genom kunniga säljare, genom en mängd digitala verktyg som underlättar kundernas vardag och en e-handelsplattform som ständigt utvecklas i dialog med kunder.
Om oss

Martin & Servera Logistik

Martin & Servera Logistik är vår lager och logistikverksamhet med lager på fyra orter: Halmstad, Norrköping, Enköping och Umeå samt ett antal omlastningscentraler runt om i Sverige.
Varje dag, året runt, tar Martin & Servera Logistik ansvar för att kunderna får just de varor de behöver till sina verksamheter. Hållbar logistik är något Martin & Servera Logistik jobbar med dagligen. Målet är att nå helt klimatneutrala transporter till 2030.
Om oss

Martin & Servera Restaurangbutiker

Martin & Servera Restaurangbutiker erbjuder ett brett sortiment av professionella restaurangprodukter – allt från grönsaker och kött till glas och köksmaskiner.
Här kan du handla allt från färskvaror till restaurangutrustning samt vin, sprit och öl (för dig som har alkoholtillstånd) – sju dagar i veckan.
Om oss

Grönsakshallen Sorunda

Grönsakshallen Sorunda erbjuder marknadens bredaste frukt- och grönsakssortiment, har ett eget produktionskök samt egen tillverkning av färdigskurna och förädlade frukter och grönsaker.
Bolaget driver också Smakriket, ett varumärke för unika svenska, lokala produkter som passar svenska restaurangers behov av kvalitet och storytelling. 2019 vann Grönsakshallen Sorunda priset som Årets Arbetsgivare vid Samhalls Visa Vägen-gala.
Om oss

Fiskhallen Sorunda

Fiskhallen Sorunda erbjuder ett kvalitetssortiment av råvaror och förädlade produkter från sjö och hav. Med passion och nytänkande arbetar de för att förse restauranger, hotell, kursgårdar och storkök med de sjömatsprodukter de behöver.
Om oss

Fällmans Kött

Fällmans Kött är specialistföretag och grossist för kött, vilt, fågel och chark för restauranger. De köper från egna gårdar och producenter i hela Sverige samt från utvalda producenter över hela världen.
Fällmans Kött styckar och bereder kött i egna anläggningar och har kontroll över varan från uppfödning till färdig produkt. De tillverkar också korv och chark från egna recept.
Om oss

Galatea

Galatea levererar öl, cider, vin- och spritdrycker till Systembolaget, men också direkt till restaurangmarknaden. Under 2019 expanderade man genom förvärv in på den finska marknaden. Nu försörjer Galatea såväl ALKO och dagligvaruhandeln som färjetrafiken över Östersjön med sina produkter.
Genom dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklas craft-öl under varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik sköter distributionen och erbjuder lager- och transportlösningar även för andra aktörer på den svenska marknaden.
I företagsgruppen ingår också Still Sparkling Solutions som erbjuder skräddarsydda vatten- och fatölanläggningar för restauranger och barer.

Årsberättelse 2019

Hållbarhet

Här hittar du Martin & Servera-gruppens års- och hållbarhetsberättelse för 2019. Den innehåller bland annat en detaljerad hållbarhetsredovisning.

Läs mer

Karriär

Att jobba hos Martin & Servera-gruppen

Vill du bli en av oss? Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. På dessa sidor berättar vi mer om vilka vi är och hur det är att jobba hos oss.
Om oss

Visselblåsartjänst

Martin & Servera-koncernen strävar efter att upprätthålla ett öppet affärsklimat och en hög affärsetik. I vår verksamhet värnar vi om säkerhet och respekt för alla de människor som berörs av vår verksamhet.
Karriär

Våra värderingar

Värderingarna, som utgår från värdeorden engagerad, modig och kompetent, ger oss som medarbetare i Martin & Servera stöd och vägledning i arbetsvardagen.

Nyheter

2021.03.03

Webbinarium - Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid

Missa inte detta kostnadsfria webbinarium som handlar om nya lösningar för restauranger som vill arbeta med hemleveranser i pandemitid. Här presenteras de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik.
2021.03.02

Dags för anmälan till Årets Kockelev och Årets Kockelever

Satsningen Årets Kockelev och Årets Kockelever arrangeras av Årets Kock tillsammans med tidningen Restaurangvärlden och kocken Ulrika Brydling. Den riktar sig mot kockelever som går i gymnasiet.
2021.02.25

Besked om tidigarelagd stängning av restauranger, krogar och caféer

Nu vidtas nya åtgärder för att minska smittspridningen och förbereda för en eventuell tredje våg. Regeringen meddelade 24 februari att man har för avsikt att krogar, restauranger och caféer ska stänga klockan 20:30 från 1 mars.
2021.02.15

Coachningstillfällen för dig som är nyfiken på att tävla i matlagning – start 15 mars

Det kvinnliga kocknätverket TakeOver, tillsammans med Martin & Servera, har startat ett långsiktigt initiativ för att få fler kvinnor att delta i gastronomiska tävlingar. Vi vill fylla tävlingsköken med fler kvinnor och bidra till en mer jämställd bransch med fler förebilder. Nu bjuder vi in till coachingstillfällen under 2021.
Läs fler nyheter här

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader