Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Våra förmåner

Det ska vara förmånligt att arbeta inom Martin & Servera. Därför har vi en förmånsportal där du får en överblick över hela din kompensation i form av lön, försäkringar och pension. Du har även möjlighet att ta del av rabatter på många inköpsställen runtom i landet och attraktiva erbjudanden. Detta kan vara allt ifrån billigare biobiljetter till att kunna köpa en bra cykel på avbetalning till ett förmånligt pris.

Bland förmånerna vi erbjuder våra anställda inom Martin & Servera finns ett generöst friskvårdsbidrag, en lunchsubvention och pensionsplanering via Lifeplan. I vissa roller finns tillgång till tjänstebil.

På flera av våra arbetsorter finns tillgång till gym, massage och kiropraktor.

Mat är viktigt för oss! På arbetsplatsen finns självklart förfriskningar, i form av kaffe, te, frukt och färskt kallt bubbelvatten. I personalrestauranger på flera orter – i Stockholm har vi en av Sveriges bästa lunchrestauranger tillsammans med vår samarbetspartner Sabis – kan du köpa både frukost och lunch. Använder du din lunchsubvention betalar du för en lunch ca 56kr (vid ett lunchpris på 100kr) (2022).

Vi vill också göra det lättare för dig som är förälder. Därför erbjuder vi föräldralön och för vissa roller utökad föräldralön.

Du som är ledare

Som ledare inom Martin & Servera har du en viktig roll för utveckling av både företaget och medarbetare. Därför erbjuds alla våra ledare ett omfattande ledarutvecklingsprogram som ger en trygg bas att stå på.

Mer om vårt friskvårdsbidrag

För oss är det viktigt att du mår bra och rör dig regelbundet. Detta inte minst för att många av våra jobb till exempel inom lager kan innehålla tunga lyft medan andra roller är mer stillasittande. Kroppen belastas på olika sätt. Vi ger dig därför ett generöst friskvårdserbjudande där du kan välja mellan många olika träningsalternativ utifrån vad som passar bäst för dig.

Friskvårdsbidraget kan användas till flera olika aktiviteter, till exempel till gym- och träningskort, massage eller coachning för viktminskning eller rökavvänjning.

  • Vårt friskvårdsbidrag uppgår till 3 500 kr.
  • Om du någon gång har behov av att gå på en sjukvårdande behandling (till exempel naprapat eller kiropraktor), finns ett särskilt bidrag på 2 000 kr som du kan använda.

Mer om tjänstepension och försäkringar

Vi erbjuder tjänstepension enligt kollektivavtal. Vi följer våra ägare Axel Johnsons pensions- och försäkringspolicy, som bland annat ger möjlighet till pensionsväxling. Policyn följer planen i Industrins och handelns tilläggspension (ITP).

Vissa försäkringar grundar sig på kollektivavtal mellan Svensk Handel, Handelsanställdas förbund respektive Unionen. De kompletterar det grundskydd som de lagstadgade försäkringarna ger.

Du kan också få hjälp med ditt pensionssparande via Lifeplan. De hjälper dig med att sammanställa, analysera, ge råd och bevaka dina pensionspengar.

Lagstadgade försäkringar som gäller för samtliga anställda:

  • Allmän pension
  • Sjuklöneförsäkring
  • Föräldraförsäkring

Läs mer

Karriär

Att jobba hos Martin & Servera-gruppen

Vill du bli en av oss? Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. På dessa sidor berättar vi mer om vilka vi är och hur det är att jobba hos oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.