Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Våra förmåner

Våra förmåner
Vi erbjuder förmåner inom bland annat friskvård och pension. På flera av våra arbetsorter finns tillgång till gym, massage och kiropraktor samt personalrestauranger där du kan köpa både frukost och lunch. Vi erbjuder också föräldralön och för vissa roller utökad föräldralön.

Via en förmånsportal får du som anställd överblick över hela din kompensation i form av lön, försäkringar och pension. Här kan du också ta del av rabatter på många inköpsställen och attraktiva erbjudanden.

Mer om vårt friskvårdsbidrag

För oss är det viktigt att du mår bra och rör dig regelbundet. Med vårt friskvårdserbjudande kan du välja mellan många olika alternativ utifrån vad som passar bäst för dig. Friskvårdsbidraget kan användas till flera olika aktiviteter, till exempel till gym- och träningskort, massage eller coachning för viktminskning eller rökavvänjning. 

Mer om tjänstepension och försäkringar

Vi erbjuder tjänstepension enligt kollektivavtal, och har en pensions- och försäkringspolicy, som bland annat ger möjlighet till löneväxling. Policyn följer planen i Industrins och handelns tilläggspension (ITP). Vissa försäkringar grundar sig på kollektivavtal mellan Svensk Handel, Handelsanställdas förbund respektive Unionen. De kompletterar det grundskydd som de lagstadgade försäkringarna ger. 

Du kan också få rådgivning kring ditt pensionssparande via Lifeplan. 

Lagstadgade försäkringar som gäller för samtliga anställda:
  • Allmän pension
  • Sjuklöneförsäkring
  • Föräldraförsäkring

Du som är ledare

Som ledare inom Martin & Servera-gruppen har du en viktig roll för utveckling av både företaget och medarbetare. Därför satsar vi på ledarskapsprogram och ledarutveckling som ger dig som ledare en trygg bas att stå på.

Läs mer

Karriär

Lediga jobb inom Martin & Servera-gruppen

Tillsammans gör vi på Martin & Servera skillnad för alla som älskar mat och dryck. Med omtanke om varandra, våra kunder och planeten driver vi varje dag restaurangbranschen framåt. Och som medarbetare hos oss är du en viktig del av helheten. Här tas dina erfarenheter, idéer och kunskaper tillvara. Välkommen till oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.