Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Så går det till när du söker jobb hos oss

Vi letar efter rätt kompetens och rätt potential för de tjänster vi bemannar. För att både du och vi ska känna att Martin & Servera är rätt arbetsplats för dig går du igenom en process i flera steg.

Processen inleds med att du söker ett av våra lediga jobb. Nu behöver vi på Martin & Servera ta reda på om du är rätt person för tjänsten och du får möjlighet att lära känna oss närmare.

  1. När du skickat in ansökan till oss görs ett första urval baserat på de kunskaps- och erfarenhetskrav vi ställt för tjänsten.
  2. Om du uppfyller grundkraven får du, via e-post, en länk till ett eller flera personlighetstest. Du behöver genomföra testerna för att kunna gå vidare i processen.
  3. I nästa steg kontaktar vi de kandidater som vi tror har bäst förutsättningar för att lyckas i tjänsten för en kort telefonintervju.
  4. Efter telefonintervju kommer du, beroende på hur det går, att få genomföra ytterligare ett personlighetstest.
  5. Sedan är det dags för intervju på plats hos oss (oftast genomför vi två intervjuer med kandidaterna). Den första intervjun är oftast en till två timmar lång (nyckelroller och specialistroller tar längre tid), efterföljande intervju är kortare. Vid intervjun har du möjlighet att få återkoppling och prata om dina testresultat.
  6. Vi önskar referenser – minst två, varav en från någon som tidigare varit din chef eller arbetsledare.
  7. Om du är den kandidat som vi vill erbjuda tjänsten kontaktar vi dig för att diskutera lön, andra villkor och datum för tillträde.
  8. Slutligen skriver vi ett anställningsavtal som både företaget och du skriver under. Välkommen till ditt nya jobb!

Fotnot: Processen ovan beskriver hur det går till under de flesta av våra rekryteringar. Avvikelser kan förekomma.

Kontakt under processen

Normalt tar en rekrytering 8-12 veckor räknat från den sista ansökningsdagen. Vi vill att du ska veta var i processen du befinner dig, om du har gått vidare till nästa steg eller inte.

Så fort vi kan ge dig information så hör vi av oss via e-post eller telefon. Om du har frågor under processen kontaktar du den som ansvarar för rekryteringen (information om vem det är finns i annonsen).

Om du inte kallas till intervju erbjuds du återkoppling av testresultaten via telefon.

Läs mer

Karriär

Tester och urvalsmetoder

Du som söker jobb hos oss Martin & Servera ska vara säker på att du får en rättvis bedömning. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av objektiva och tillförlitliga urvalsmetoder

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.