Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om oss

Med omtanke om dig och din restaurang

När du gör livet godare för många finns vi alltid till hands. Med ett heltäckande utbud av bra råvaror, hållbarhet i fokus, personlig service och säkra leveranser, hjälper vi dig att förbättra din affär.
I vår bransch finns det gott om ambitioner, engagemang och drömmar som blir till verklighet. Se vår nya film, inspirerad av historier från våra kunder. Här kan du också läsa om allt vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig, i stort och smått.
Video

När du förverkligar drömmen

Allt för dig

Bredd och djup

Hos oss hittar du allt från bra basvaror till unika färskvaror från regionala producenter. De senaste alkoholfria alternativen och allt för vinlistan. Vi har även alla maskiner som underlättar din dag och guidar dig gärna när du ska välja utrustning och non food.

Enkelt och smidigt för dig

Det skall vara enkelt att lägga sin order. I vår branschledande e-handel handlar du lätt och smidigt. Du får bra koll på dina inköpslistor, leveranser och nyheter. Men självklart kan du också slå oss en signal. Vi finns alltid nära och till hands.

Allt för dig när du vill handla regionala produkter

Vi har ett nära samarbete med svenska odlare, bönder, uppfödare och fiskare över hela Sverige, med en historia värd att dela med dina gäster. I e-handeln är det enkelt att filtrera fram regionala produkter och göra hållbara val.

Hållbara tillsammans

Vårt omfattande hållbarhetsarbete innefattar bland annat minskat matsvinn, eldrivna transporter och ett stort sortiment av ekologiska, regionala och miljömärkta produkter. Du blir en del av det arbete som vi tillsammans gör för en mer hållbar framtid. Därför vill vi dela med oss av både kunskap och inspiration för att du enkelt ska kunna göra hållbara val.

Tjänster och utbildningar för dig

För att din vardag ska bli enklare har vi förhandlat fram bra avtal och utvecklat en rad smarta digitala tjänster. Allt från kortinlösenavtal till inventering och rekryteringshjälp. Genom GastroMerit erbjuder vi också ett stor utbud av branschutbildningar.

Säkra och pålitliga

Vi levererar det du behöver, när du behöver det. Med fyra stora lager, säljkontor över hela landet och en pålitlig logistik gör vi 6000 leveranser varje dag till restauranger över hela landet. För oss är varenda en lika viktig.

Till dig som vill öppna egen restaurang

Kunskap

Allt för dig när du förverkligar drömmen

Funderar du på att öppna restaurang? Underbart! Om du ger oss ditt förtroende så finns vi nära och till hands från dag ett. Här kan du ta del av en rejäl checklista med saker som är bra att tänka på, och inspiration från kollegor i restaurangbranschen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.