Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Tjänster

Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen

Här hittar du information om Martin & Servera-gruppens erbjudande inom utbildningar, rekrytering, finansiering och andra digitala tjänster.

Nyhet! Martin & Servera-appen

Tjänster

Få koll på dina leveranser med Martin & Servera-appen

Med Martin & Servera-appen får du en samlad bild över dina leveranser, notiser med aktuell leveransstatus och information om eventuella ändringar i din order. Genom att förenkla, frigöra tid och skapa trygghet, vill vi att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.

Utbildningar och tjänster för dig

GastroMerit

GastroMerit - Utbildningar för restaurangbranschen

Med spännande och lärorika kurser inom matlagning, dryckeskunskap, chefskap, ekonomi, service, miljö och hygien ger vi dig en fantastisk möjlighet att utveckla dig och din personal. Det är ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Alla är välkomna!
Tjänster

Få koll på din lönsamhet med Menyplanering

Förenkla din vardag med Menyplanering, en kostnadsfri tjänst från Martin & Servera. Här får du full koll på din prissättning, dina råvarukostnader och hur mycket du tjänar på dina olika rätter, så att du kan driva en lönsam restaurang.
Tjänster

Inventering - halvera din inventeringstid

Med Inventering får du koll på ditt lagervärde och dina kostnader. Med det enkla och användarvänliga verktyget kan du halvera tiden det tar att inventera, sänka dina råvarukostnader och minska svinnet.
Tjänster

Selma statistik

Selma ger dig koll på inköpen. I det digitala verktyget får du en helhetsbild över dina inköp och tar enkelt ut rapporter som passar dina behov. Selma statistik är snabbt och tillgängligt, på det sätt du vill.
Tjänster

Restaurangtjänster – Avtal och tjänster som förenklar din vardag

Få en enklare och mer lönsam vardag med Restaurangtjänster från Martin & Servera. Vi hjälper dig att skaffa konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara för alla kunder i Martin & Servera-gruppen. Allt från kortinlösenavtal till försäkring och bemanning samlat på en plats. Här hittar du även alla Martin & Serveras egna tjänster.

Hjälp med finansiering

Tjänster

Avbetalningsköp av restaurangutrustning

Hos oss kan du köpa restaurangutrustning på avbetalning. Av din säljare får du en offert som du godkänner genom att skriva under. Offerten används därefter som underlag för kreditbedömning.

Specialerbjudanden

Tjänster

Specialerbjudanden

Här hittar du specialerbjudanden som riktar sig till alla Martin & Serveras kunder. Våra erbjudanden är särskilt framtagna för att hjälpa dig som arbetar på restaurang eller storkök att utveckla din affär.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.