Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen

Tjänster

Specialerbjudanden

Här hittar du specialerbjudanden som riktar sig till alla Martin & Serveras kunder. Våra erbjudanden är särskilt framtagna för att hjälpa dig som arbetar på restaurang eller storkök att utveckla din affär.
Här hittar du information om Martin & Serveras erbjudande inom utbildningar och tjänster.

GastroMerit

Utbildningar för restaurangbranschen

Med spännande och lärorika kurser inom matlagning, dryckeskunskap, chefskap, ekonomi, service, miljö och hygien ger vi dig en fantastisk möjlighet att utveckla dig och din personal.

Kalkylering & Inventering

Marknadens bästa restaurangekonomitjänst

Vi gör det möjligt för dig att öka din lönsamhet, få full kontroll på din prissättning, ta kontroll över dina råvarukostnader och effektivisera din inventering! Tjänsten Kalkylering & Inventering från Martin & Servera hjälper dig att få kontroll och överblick över din restaurangekonomi. I tjänstens kalkyleringsdel, Kalkyl & Recept får du full kontroll över kostnader och prissättning på dina menyer och maträtter.

Premiumportalen

Vägen till en enklare och lönsammare vardag

Med rätt avtal finns det massor av tid och pengar att spara. Genom Premiumportalen ser vi till att du alltid har konkurrenskraftigt prissatta avtal, färdigförhandlade och klara. Allt från korttjänster till elavtal och rekrytering.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader