Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Avbetalningsköp av restaurangutrustning

Nu kan du köpa restaurangutrustning på avbetalning! Av din säljare får du en offert, som du godkänner genom att skriva under. Offerten används därefter som underlag för kreditbedömning.

Fyra steg för att påbörja ditt avbetalningsköp

  • Av dig som kund godkänd offert
  • Godkänd kreditbedömning
  • Överenskomna säkerheter, till exempel borgen, företagsinteckning
  • Avtal - amorteringstid, ränta och avgifter
Vi aviserar dig amorteringsbelopp, ränta och avgifter månadsvis som därefter betalas via autogiro.

Avgifter och ränta

  • Uppläggningsavgift 395 kr exkl. moms
  • Ränta fastställs utifrån ditt bolags kreditvärdighet

Kreditgivaren förbehåller sig rätten att höja eller sänka de avgifter som debiteras enligt avtal.

Enkel ansökan och bra priser

Krögaren Roger Krook driver bland annat The Bulls och Asian Bank office i Halmstad. Han har använt Martin & Serveras tjänst Avbetalningsköp av restaurangutrustning.

 

”Två gånger har jag tagit hjälp av tjänsten, första gången när jag byggde om köket på The Bulls och nu i våras när Asian Bank office öppnade. Det är ett lätt och smidigt sätt att finansiera ett helt kök eller när du bara behöver några nya köksmaskiner. Vi köpte rubbet med flera ugnar, fritöser, grillar, kylbänkar - ja, allt som behövs i ett kök”, berättar Roger.

 

All utrustning från 20 000 kr och uppåt går att delbetala från 3-24 månader. Beloppet och din kreditvärdighet ligger till grund för beviljad kredit och amorteringstid.

 

”Att göra själva ansökan är verkligen jättelätt. Jag fick hjälp av Martin & Serveras säljare på utrustning som känner mig och staden, det blir också mer personligt. Kul att Martin & Servera hade de absolut bästa priserna på utrustning i jämförelse med andra leverantörer. Fördelen med Avbetalningsköp är möjligheten att sträcka ut betalningsförmågan utan något tryck från ett finans- eller kreditinstitut. Och det blev en betydligt billigare affär för mig”, avslutar Roger.

För mer information kontakta din säljare eller mejla koncernkredit@martinservera.se

Läs mer

Tjänster

Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen

Här hittar du information om Martin & Servera-gruppens erbjudande inom utbildningar, rekrytering, finansiering och andra digitala tjänster.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.