Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Utvalda kampanjer

Kampanj

Julens drycker

Alkoholfria läskande drycker, öl och vin från världens alla hörn, eller juldrinkar med sting - i vårt breda dryckessortiment hittar du allt för årets sista månad. Här finns ett urval drycker och tilltugg till kampanjpriser. Som start på det nya året kanske du behöver inspiration och kunskap om hur du kan lyfta din bar, eller skapa intressanta drinklistor? Vi tipsar om tre kurser hos GastroMerit.
Kampanjperiod 22/11 - 2/1 2022
Kampanj

Julens mat

Den stämningsfulla julen är här. Här finns en samlad bredd julartiklar, både klassiska och moderna smaker till ditt julbord. Färdiglagat eller råvaror till att laga själv, vad du än väljer så hittar du allt du söker i vårt breda julsortiment. Låt dig inspireras av receptet Senapsglacerade rapsgrisspjäll av Juniorkocklandslaget på temat hållbar jul, eller av klassiska Janssons frestelse och stuvad grönkål.
Kampanjperiod 22/11 - 2/1 2022
Kampanj

Nyår och fest

När det nya året ska skålas in finns inget krut att spara på. Stämningen är på topp och gästerna vill njuta av lyxiga rätter. Komponera din trerättersmeny med de finaste råvarorna och produkterna - här har vi samlat allt för nyårskvällen och andra festligheter till kampanjpriser.
Kampanjperiod 22/11 - 2/1 2022
Kampanj

Färdigt, snabbt och enkelt

I slutet av december längtar vi efter något annat än julmat – gärna något snabbt, enkelt och färdiglagat. Fler och fler gäster väljer gröna snabbmatsalternativ, vi har ett brett vegosortiment för din restaurang. Här hittar du även vårt eget kött- och chark, ultrafärsk lax, olika typer av burgare och tillbehör som höjer smakerna.
Kampanjperiod 22/11 - 2/1 2022
Kampanj

Högtidliga desserter

Här har vi samlat desserter för både julbordet och nyårssittningen - färdiga bakverk som är smidiga när det ska gå snabbt, och baktillbehör för dig som bakar till dina gäster. Varför inte testa att bjuda på en hjortronglass? En riktigt trevlig avslutning efter huvudrätten.
Kampanjperiod 22/11 - 2/1 2022

Jul

Kampanj

Årets julkonfektyr

Julen är en av årets största godishelger och som vanligt har vi samlat några av våra favoriter till extra bra pris. Bland konfektyren i år hittar du populära praliner, den givna julknäcken, exklusiv tryffel och julskum.
Kampanjen pågår 1/11-31/12 2021
Kampanj

Julbordet

Snart är det dags för årets julbord! Vi har samlat allt från skinka, lax och lamm till ost, konfektyr, dryck och non food-artiklar. Späckat med produkter helt enkelt - till bra priser. Vill du bläddra i Julbeställningsunderlaget eller Julbordet som PDF,  så finns de att hitta längst ner på sidan. 

Kampanjperiod: 1/11 2021 - 2/1 2022
Kampanj

Julbeställningsunderlaget

I julbeställningsunderlaget har vi samlat allt från skinka, lax och lamm till ost, konfektyr, dryck och non food-artiklar. Späckat med produkter helt enkelt - till bra priser.

Kampanjperiod: 1/11 2021 - 2/1 2022

Kampanjer och sortimentslistor

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.
Sortiment

Färskvarulistan

I Färskvarulistan kan du se ett urval av vårt sortiment inom kött, chark, fågel, fisk och ost. Ett sortiment som hela tiden växer och utvecklas med nya spännande produkter. Ta del av vårt färskvaruerbjudande här.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln.
Hållbarhet

Hållbara val

Här har vi samlat artiklar som är ekologiska och miljömärkta, samt alla varor med etisk artikelmärkning. Märkningar som ingår är: EU-ekologiskt, KRAV-märkt, MSC, ASC, UTZ Certified, Rain Forest Alliance, Fairtrade, Ethical Tea Partnership, Svanen, Bra Miljöval Falken, FSC Forest Stewardshop Council och EU-ecolabel. Vill du veta hur vi arbetar med hållbarhet? Läs här om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.

Bläddra i våra kampanjtidningar

Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Kampanjperiod: 13/9 - 31/10 2021

Kampanj

Smak & Inspiration Dryck

I Smak & inspiration Dryck hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Kampanjperiod: 1/11 2021 - 23/1 2022
Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 1/11 2021 - 2/1 2022

Bläddra i PDF
Kampanj

Skafferiet

Skafferiet är ett kampanjblad med fokus på skafferivaror och djupfryst.

Kampanjperiod: 1/11 2021 - 2/1 2022

Bläddra i PDF
Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 1/11 2021 - 2/1 2022

Bläddra i PDF
Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Kampanjperiod: 6/9 2021 - 2/1 2021

Bläddra i PDF

Kampanj

Café & bageri

Café & bageri innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 8/11 2021 - 9/1 2022

Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Kampanjperiod: 27/9 2021 - 2/1 2022

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.