Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Utvalda kampanjer

Kampanj

Höstens delikatesser

Hösten har sina egna smaker och dofter. Det är skördetid och viltsäsongen är här. Vårt utbud av fågel är brett, vad sägs om att sätta anka, tupp eller fasan på menyn? Havets läckerheter är attraktiva under hösten. Ta gärna del av vårt erbjudande från ett spårbart och hållbart fiske.
Kampanjperiod 30/8 - 26/9 2021
Kampanj

Maten mitt på dagen

Lunchen mitt på dagen kan vara dagens huvudmål för många av dina gäster. Då är det viktigt att servera något gott, näringsrikt och mättande. I vårt kampanjerbjudande har du smakrika produkter av färs, god kyckling och korv i alla dess former. Du hittar även stort antal tillbehör som passar perfekt till maten mitt på dagen.
Kampanjperiod 30/8 - 26/9 2021
Kampanj

Ost och tillbehör

Ost passar både som förrätt, tapas och som en god avslutning på middagen. Man behöver inte erbjuda 10 olika typer av ostar utan ett färre antal är att föredra och gör valet av dryck lättare. Här nedan ser du ett axplock av ostar, ädla drycker och andra tillbehör.
Kampanjperiod 30/8 - 26/9 2021
Kampanj

Swedish fika

Vår svenska fikatradition är känd långt utanför landets gränser. Till en svensk fika ska alla känna sig välkomna! Vi har satt ihop ett erbjudande som passar dina fikasugna gäster, antingen om de är veganer, laktosintoleranta eller föredrar det lite nyttigare mellanmålet. Naturligtvis kan du köpa produkter som är ekologiska och Fairtrade hos Martin & Servera.
Kampanjperiod 30/8 - 26/9 2021

Veckans snackis!

Kampanj

Veckans snackis

Veckans snackis är kampanjen där du kan ta del av riktigt bra priser på riktigt bra artiklar. Passa på redan idag! 
Priserna gäller för utleverans mellan 30/8-18/9

Kampanjer och sortimentslistor

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.
Sortiment

Färskvarulistan

I Färskvarulistan kan du se ett urval av vårt sortiment inom kött, chark, fågel, fisk och ost. Ett sortiment som hela tiden växer och utvecklas med nya spännande produkter. Ta del av vårt färskvaruerbjudande här.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln.
Hållbarhet

Hållbara val

Här har vi samlat artiklar som är ekologiska och miljömärkta, samt alla varor med etisk artikelmärkning. Märkningar som ingår är: EU-ekologiskt, KRAV-märkt, MSC, ASC, UTZ Certified, Rain Forest Alliance, Fairtrade, Ethical Tea Partnership, Svanen, Bra Miljöval Falken, FSC Forest Stewardshop Council och EU-ecolabel. Vill du veta hur vi arbetar med hållbarhet? Läs här om vårat hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Välj svenskt kött

Vi erbjuder ett brett utbud av svenskt kött, både konventionellt och ekologiskt som du enkelt hittar i vår e-handel. Du som är kund till oss är välkommen att kontakta din säljare som mer än gärna hjälper till att hitta svenska alternativ.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.
Kampanj

Italienska delikatesser

Det italienska köket bjuder på ett brett utbud av delikatesser; i charkdisken hittar du prosciutto, salami, salsicca och pancetta. I mejerihyllan samsas mozzarella, pecorino och parmigiano reggiano och i skafferiet pasta i olika utföranden. Här kan du ta del av kampanjpriser på allt ovan och lite till.
Kampanjperiod: 10 maj - 31 oktober 2021

Bläddra i våra kampanjtidningar

Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Kampanjperiod: 13/9 - 31/10 202

Kampanj

Smak & Inspiration Dryck

I Smak & inspiration Dryck hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Nästa nummer kommer 1/11 2021
Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 6/9 - 31/10 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Skafferiet

Skafferiet är ett kampanjblad med fokus på skafferivaror och djupfryst.

Kampanjperiod: 6/9 - 31/10 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 6/9 - 31/10 2021

Bläddra i PDF

Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Kampanjperiod: 6/9 2021 - 2/1 202

Bläddra i PDF

Kampanj

Café & bageri

Café & bageri innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 20/8 - 7/11 2021

Till kampanjsidan
Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Kampanjperiod: 21/6 - 26/9 2021

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.