Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Alla kampanjartiklar samlade på en plats

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.

Utvalda kampanjer

Kampanj

Äntligen sommar!

Hej sommartider! Det är hög tid för långa sittningar på uteserveringar och att unna sig. Fyll på med somriga varor inför semestertider till dina sommargäster. Vi har kampanjprodukterna för somriga drinkar, surdegspizzan, sillbuffén och bäriga desserter. Du hittar även hantverksglass från Götaland för de soliga sommardagarna.
Kampanjperiod 6/6 – 3/7 2022
Kampanj

Allt för grillen

Äntligen går grillen varm igen! Vare sig det rör sig om kyckling, kött, eller korv vill väl alla ha maten tillagad på grillen under sommarsäsongen? Vi har samlat artiklarna du behöver för att lyckas med grillmenyn i sommar. Här hittar du produkter att lägga på grillen, de rätta grilltillbehören och kanske viktigast av allt - verktygen att skära med. Allt på kampanj.
Kampanjperiod 6/6 – 3/7 2022
Kampanj

Nytt & aktuellt i sortimentet

Hög tid att servera fisk! Det sägs att man ska äta fisk flera gånger i veckan vilket gör den aktuell året runt, men i sommartider är den extra omtyckt. Här finner du ett brett utbud av olika sorters fisk och skaldjur, tillsammans med andra aktuella kampanjprodukter och nyheter. Vad sägs om majskyckling, smashburgare, chokladdelikatesser eller mustdryck från en av våra regionala producenter?  
Kampanjperiod 6/6 – 3/7 2022
Kampanj

Vegetariskt & veganskt på menyn

Försommaren är äntligen här och semestertider närmar sig. Nu är ett ypperligt tillfälle att testa på en ny produkt eller maträtt till sommarmenyn, kanske ett nytt vegetariskt alternativ till protein, en måltid med ost som huvudingrediens, eller en ny pastarätt? Förhoppningsvis kan vi inspirera dig till att förnya vegomenyn!
Kampanjperiod 6/6 – 3/7 2022

Veckans snackis!

Kampanj

Veckans snackis

Veckans snackis är kampanjen där du kan ta del av riktigt bra priser på riktigt bra artiklar. Passa på redan idag! 
Priserna gäller för utleverans mellan 13/6 - 3/7 2022

Sortimentslistor

Sortiment

Färskvarulistan

I Färskvarulistan kan du se ett urval av vårt sortiment inom kött, chark, fågel, fisk och ost. Ett sortiment som hela tiden växer och utvecklas med nya spännande produkter. Ta del av vårt färskvaruerbjudande här.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln.
Hållbarhet

Hållbara val

Här har vi samlat artiklar som är ekologiska och miljömärkta, samt varor med etisk artikelmärkning. Märkningar som ingår är: EU-ekologiskt, KRAV-märkt, MSC, ASC, UTZ Certified, EU-ecolabel, Rain Forest Alliance, Fairtrade, Svanen och Bra Miljöval Falken. Vill du veta hur vi arbetar med hållbarhet? Läs här om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.

Kampanjtidningar och övriga kampanjer

Kampanj

Sommargäster 2022

Årets upplaga av Sommargäster är här! I tidningen Sommargäster hittar du inspiration och kampanjerbjudanden som hör sommaren till. PDF finns att bläddra i här.

Kampanjperiod: 16/5 - 4/9 
Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Nästa nummer av kampanjtidningen kommer 12/9 2022
Kampanj

Smak & Inspiration Dryck

I Smak & inspiration Dryck hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Kampanjperiod: 2/5 - 4/9 2022
Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 27/6 - 4/9 2022
Kampanj

Skafferiet

Skafferiet är ett kampanjblad med fokus på skafferivaror och djupfryst.

Kampanjperiod: 27/6 - 4/9 2022 

Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 27/6 - 4/9 2022 
Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Nästa nummer av kampanjtidningen kommer 5/9 2022

Kampanj

Café & konditori

Café & konditori innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 30/5 - 28/8 2022

Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Kampanjperiod: 20/6 - 25/9 2022 

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.