Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Alla kampanjartiklar samlade på en plats

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.


 

Utvalda kampanjer

Kampanj

Handla med omtanke

Martin & Servera vill underlätta för dig när du serverar dina gäster god och hållbar mat. Och nog har vi mycket att välja på med miljön i åtanke. Vi jobbar aktivt med att byta ut och fylla på vårt miljömärkta sortiment för att göra det så enkelt som möjligt för din verksamhet att bli mer hållbar. Nedan hittar du bland annat KRAV-, MSC- och FSC-märkta produkter till kampanjpriser.
Kampanjperiod 2/1 - 12/2
Kampanj

Kickstarta hälsoåret

Nu börjar ett nytt år och alla hälsofrämjande nyårslöften ska införlivas. Att äta nyttigt har aldrig varit enklare och trendigare, men visst finns det utrymme att erbjuda dina gäster fler nyttiga alternativ? Vi har plockat ihop artiklar till kampanjpriser som hjälper dig att komponera en sundare meny. Och varför inte gå en utbildning hos oss för att ta din salladsbuffé till nya höjder?
Kampanjperiod 2/1 - 12/2 
Kampanj

Vintersäsong

Vinterdagarna blir ljusare och fjällverksamheternas friluftsaktiviteter drar i gång på allvar i vårt avlånga land. Skidstugor och snabbmatsrestauranger fylls med kurrande magar. För att kunna hjälpa dina gäster till rask energipåfyllning har vi här samlat fina erbjudanden för aktiva kök och frostbitna matsalar.
Kampanjperiod 2/1 - 12/2
Kampanj

Allt till baren

Ta del av vår stora barkampanj med ett urval av öl, vin, sprit och alkoholfritt. Passa på att fylla upp hyllorna för vinterns versamhet. Här hittar du dessutom snacks och kaffe, förkläden och ergonomiska skor till din flitiga barpersonal. Läs även om vårens inspirationsresa till Italien med GastroMerit där du kan lära dig mer om italienska drycker.
Kampanjperiod 2/1 - 12/2
Kampanj

Värmande lunchservering

Denna tid på året behöver vi alla få något bastant och värmande i magen för att inte frysa. Därför radar vi på denna sida upp artiklar på kampanj som ska få dina gäster mätta, varma och belåtna. Här finns produkter till soppor, grytor och pastarätter, som underlättar när du planerar lunchmenyn. Du hittar även ingredienser och inspiration för vinterns alla hjärtliga bak.
Kampanjperiod 2/1 - 12/2

Aktuella kampanjer

Kampanj

Nyheter i fokus

Här finner du utvalda nyheter i Martin & Serveras breda sortiment - just nu för fina kampanjpriser. Passa på att testa nya spännande produkter och erbjud dina gäster det senaste på marknaden.
Kampanjperiod 30/1 - 19/3 

Kampanjtidningar och övriga kampanjer

Kampanj

Smak & Inspiration Dryck

I Smak & inspiration Dryck hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Kampanjperiod: 31/10 - 22/1 2023
Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Kampanjperiod: 30/1 - 19/3 2023
Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 9/1 - 5/3 2023
Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 9/1 - 5/3 2023

Bläddra i bladet
Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Kampanjperiod: 16/1 - 14/5 2023

Bläddra i tidningen

Kampanj

Café & konditori

Café & konditori innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 9/1 - 19/3 2023
Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Nästa nummer av kampanjtidningen kommer 13/3 2023


Sortimentslistor

Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar bland annat köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln.
Sortiment

Färskvarulistan

I Färskvarulistan kan du se ett urval av vårt sortiment inom kött, chark, fågel, fisk och ost. Ett sortiment som hela tiden växer och utvecklas med nya spännande produkter. Ta del av vårt färskvaruerbjudande här.
Hållbarhet

Hållbara val

Här har vi samlat artiklar som är ekologiska och miljömärkta, samt varor med etisk artikelmärkning. Märkningar som ingår är: EU-ekologiskt, KRAV-märkt, MSC, ASC, UTZ Certified, EU-ecolabel, Rain Forest Alliance, Fairtrade, Svanen och Bra Miljöval Falken. Vill du veta hur vi arbetar med hållbarhet? Läs här om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.