Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Utvalda kampanjer

Kampanj

Grillat och tillbehör

Nu har vi äntligen kommit in i sommarperioden och grillat står på menyn. Här har vi ett samlat utbud av kampanjartiklar som kan passa bra för grillen eller som tillbehör, både i och till maten. Läs gärna Daniel Müllerns recept och bli inspirerad till lite nyskapande grillrätter.
Kampanjperiod 7/6 - 4/7 2021
Kampanj

Lätt att servera, lätt att äta

Ibland behövs lite snabb energi, antingen när man är på våra vägar eller på språng överhuvudtaget. Då är det bra att kunna erbjuda gästerna något snabbt som är lätt att äta. Det kanske är vägkrogen som blir räddaren i nöden. Eller bara kunna erbjuda det enkla och goda oavsett om det är i farten eller ej. Här ger vi er kampanjprissatta produkter för dessa tillfällen så ni kan vara förberedda när det slår till.
Kampanjperiod 7/6 - 4/7 2021
Kampanj

Nytt och aktuellt i sortimentet

Att ta hänsyn till vår miljö och tänka hållbart är alltid aktuellt. Här kan du hitta inspiration till vegansk matlagning och grönare alternativ. Ett annat tema som alltid borde vara aktuellt är mat för våra äldre. Att laga näringsrik mat som också smakar bra, så de kan få uppleva och minnas härliga smaker. Få kunskap om hur du kan göra detta genom GastroMerits kurs "Matglädje för seniorer". Ta också del av andra bra erbjudanden för säsongen.
Kampanjperiod 7/6 - 4/7 2021
Kampanj

Sommar

Somriga rätter i klassisk eller ny tappning. Alkoholfria alternativ för både vardagliga och festliga tillfällen. Här erbjuder vi en blandning av produkter som kan vara en bas eller det lilla extra för er servering under somriga och förhoppningsvis varma dagar.
Kampanjperiod 7/6 - 4/7 2021

Veckans snackis!

Kampanj

Veckans snackis

Veckans snackis är kampanjen där du kan ta del av riktigt bra priser på riktigt bra artiklar. Passa på redan idag!

Kampanjer och sortimentslistor

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.
Sortiment

Färskvarulistan

I Färskvarulistan kan du se ett urval av vårt sortiment inom kött, chark, fågel, fisk och ost. Ett sortiment som hela tiden växer och utvecklas med nya spännande produkter. Ta del av vårt färskvaruerbjudande här.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln.
Hållbarhet

Hållbara val

Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Det är vår fasta övertygelse. Och utifrån det tar vi konkreta beslut varje dag. Ett sådant beslut är att se till att det ekologiska och miljömärkta sortimentet ständigt växer. Du som handlar hos oss har en enormt viktig del i arbetet. Läs mer om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Välj svenskt kött

Vi erbjuder ett brett utbud av svenskt kött, både konventionellt och ekologiskt som du enkelt hittar i vår e-handel. Du som är kund till oss är välkommen att kontakta din säljare som mer än gärna hjälper till att hitta svenska alternativ.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.
Kampanj

Italienska delikatesser

Det italienska köket bjuder på ett brett utbud av delikatesser; i charkdisken hittar du prosciutto, salami, salsicca och pancetta. I mejerihyllan samsas mozzarella, pecorino och parmigiano reggiano och i skafferiet pasta i olika utföranden. Här kan du ta del av kampanjpriser på allt ovan och lite till.
Kampanjperiod: 10 maj - 31 oktober 2021
Kampanj

Alltid rätt med en bra burgare

En god burgare med tillbehör går alltid hem, oavsett årstid. Men visst är det något speciellt med en varm burgare direkt från grillen under sommaren? Här hittar du burgare både på färs och fågel, tillbehör såsom ost och pommes, passande dryck samt redskapen för en lyckad service.
Kampanjen pågår till 29/8 2021

Bläddra i våra kampanjtidningar

Kampanj

Sommargäster 2021

Årets upplaga av Sommargäster är här! I tidningen Sommargäster hittar du inspiration och kampanjerbjudanden som hör sommaren till. PDF finns att bläddra i här.

Kampanjperiod: 10/5 - 29/8

Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Nästa nummer kommer 13/9 2021

Kampanj

Smak & Inspiration Dryck

I Smak & inspiration Dryck hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Kampanjperiod: 3/5-5/9 2021


Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 3/5 - 27/6 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Skafferiet

Skafferiet är ett kampanjblad med fokus på skafferivaror och djupfryst.

Kampanjperiod: 3/5 - 27/6 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 3/5 - 27/6 2021


Bläddra i PDF

Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Nästa nummer kommer 6/9 2021

Kampanj

Café & bageri

Café & bageri innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 31/5-29/8 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Kampanjperiod: 15/3-20/6 2021

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.