Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta, Bromma och Göteborg hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Aktuella kampanjtidningar

Kampanj

Smak & inspiration

Smakfullt har bytt namn till Smak & inspiration. I Smak & inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage. Vill du bläddra i tidningen, klicka här.
Kampanj

Smak & inspiration Dryck

I Smak & inspiration Dryck hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck. Vill du bläddra i kampanjtidningen, klicka här.
Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. Vill du bläddra i kampanjtidningen, klicka här.
Kampanj

Den goda måltiden

I Den goda måltiden bjuder vi på kunskap, inspiration, insikt och kampanj. Kampanjtidningen finns att bläddra i nedan.
Kampanj

Lunchbladet

I lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 
Kampanj

Café & bageri

Café & bageri innehåller en blandning av nyheter och artiklar främst riktad mot dig som driver café, bageri eller konditori. PDF:en finns längst ner på sidan att bläddra i.
Kampanj

Kök & Matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food. Vill du bläddra i kampanjtidningen, klicka här.
Kampanj

Skafferiet

Skafferiet är ett kampanjblad med fokus på skafferivaror och djupfryst.

Kampanjer och sortimentslistor

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.
Sortiment

Färskvarulistan

I Färskvarulistan kan du se ett urval av vårt sortiment inom kött, chark, fågel, fisk och ost. Ett sortiment som hela tiden växer och utvecklas med nya spännande produkter. Ta del av vårt färskvaruerbjudande här.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver viss manuell hantering hos oss, vilket betyder att dessa produkter inte kan säljas via e-handel.
Hållbarhet

Hållbara val

Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Det är vår fasta övertygelse. Och utifrån det tar vi konkreta beslut varje dag. Ett sådant beslut är att se till att det ekologiska och miljömärkta sortimentet ständigt växer. Du som handlar hos oss har en enormt viktig del i arbetet. Läs mer om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Kampanj

Välj svenskt kött

Vi erbjuder ett brett utbud av svenskt kött, både konventionellt och ekologiskt som du enkelt hittar i vår e-handel. Du som är kund till oss är välkommen att kontakta in säljare som mer än gärna hjälper till att hitta svenska alternativ.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader