Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Utvalda kampanjer

Kampanj

Svenskt på menyn

Vi ser att det finns en hög efterfrågan på svenskt kött och ett generellt ökat intresse för produkter med svenskt ursprung. Det gäller hela den svenska livsmedelsproduktionen; från bröd och bakverk till spannmål och kött. Möt gästernas önskan genom att erbjuda svenska alternativ på menyn. Genom att välja svenskt vet du att produkterna uppfyller strikta kriterier, samtidigt som du stöttar odlare, bönder och uppfödare runt om i Sverige.
Kampanjperiod: 4/1 - 14/2 2021
Kampanj

Ekologiskt och kravmärkt

Ett bra val för miljön är ett bra val för oss alla, och tillsammans kan vi göra skillnad. Att servera ekologiskt, certifierat eller kravmärkt ska inte vara svårt, därför har vi här samlat "hållbara val” till kampanjpris. Hållbara val är våra ekologiska och miljömärkta artiklar, men även alla varor med etisk artikelmärkning.
Kampanjperiod: 4/1 - 14/2 2021
Kampanj

Vegetariskt, veganskt och alternativa proteiner

Erbjud dina gäster alternativ! Intresset för vegetariskt ökar och det ses som en självklarhet att en verksamhet erbjuder vegetariska alternativ på menyn. Skälen till varför gäster väljer mer vegetariskt varierar, men en sak är säker: de vegetariska alternativen är här för att stanna. Här hittar du spännande alternativa proteiner, veganska såser och vegetariska recept.
Kampanjperiod: 4/1 - 14/2 2021
Kampanj

Kreativa lösningar, och kampanjpriser, för vinterns försäljning

Den rådande situationen gör att restauranger och krögare behöver finna nya sätt att möta gästernas behov. Även i år kommer vi att behöva tänka utanför boxen. Inspireras av branschkollegors initiativ och ta del av bra kampanjpriser som hjälper dig med vinterns försäljning.
Kampanjperiod: 4/1 - 14/2 2021
Kampanj

Vinterbrunch

Hur ser dina öppettider ut? Med nya restriktioner och ett förändrat beteende hos gästerna kan en tidigare öppning vara en bra idé. Varför inte börja dagen med en brunch? Brunch kan vara ett alternativ för att få till en extra sittning eller två och fylla ut för eventuellt bortfall under ordinarie sittningar. Här hittar du brunchklassiker som lax, avokado, färskost och american pancakes på kampanj.
Kampanjperiod: 4/1 - 14/2 2021

Kampanjer och sortimentslistor

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.
Sortiment

Färskvarulistan

I Färskvarulistan kan du se ett urval av vårt sortiment inom kött, chark, fågel, fisk och ost. Ett sortiment som hela tiden växer och utvecklas med nya spännande produkter. Ta del av vårt färskvaruerbjudande här.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln.
Hållbarhet

Hållbara val

Framtidens meny är producerad med omsorg om djur, natur och miljö. Det är vår fasta övertygelse. Och utifrån det tar vi konkreta beslut varje dag. Ett sådant beslut är att se till att det ekologiska och miljömärkta sortimentet ständigt växer. Du som handlar hos oss har en enormt viktig del i arbetet. Läs mer om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Våra egna varor

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Välj svenskt kött

Vi erbjuder ett brett utbud av svenskt kött, både konventionellt och ekologiskt som du enkelt hittar i vår e-handel. Du som är kund till oss är välkommen att kontakta din säljare som mer än gärna hjälper till att hitta svenska alternativ.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.

Bläddra i våra kampanjtidningar

Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Kampanjperiod: nästa nummer av kampanjtidningen kommer v. 13 2021
Kampanj

Smak & Inspiration Dryck

I Smak & inspiration Dryck hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Kampanjperiod: 26/10 - 24/1 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 11/1-7/3 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Skafferiet

Skafferiet är ett kampanjblad med fokus på skafferivaror och djupfryst.

Kampanjperiod: 11/1-7/3 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 11/1-7/3 2021

Bläddra i PDF

Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Nr 1, 2021
Kampanjperiod: 18/1-16/5 2021


Bläddra i PDF

Kampanj

Café & bageri

Café & bageri innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 1/11-21/3 2021

Bläddra i PDF
Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Kampanjperiod: nästa nummer av kampanjtidningen kommer v. 11 2021

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader