Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer och sortimentslistor

Här har vi samlat våra kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser och du hittar sortimentslistor såsom Hållbara val, Våra egna varorRegionalt och givetvis våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Alla kampanjartiklar samlade på en plats

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.

Jul

Kampanj

Årets julgodis

I vårt julgodissortiment finns sött i alla färger och former för att duka upp julbordets härliga final. I utbudet finner du karameller, skumtomtar, julkolor, mintkyssar och mycket mer. Dessutom erbjuder vi vackra presentaskar som passar utmärkt som julgåvor till nära och kära. 
Kampanjperiod 30/10 – 31/12
Kampanj

Julbordet

Snart är det dags för årets julbord! Vi har samlat allt från skinka, lax och lamm till ost, konfektyr, dryck och non food-artiklar. Späckat med produkter helt enkelt - till bra priser. I kampanjtidningen Julbordet får du tips och inspiration till hur just din julmeny kan bli så attraktiv som möjligt för dina gäster. Här kan du bläddra i Julbordet som PDF.  

Kampanjperiod: 30/10 - 31/12 2023
Kampanj

Julbeställningsunderlaget

Här hittar du årets julbeställningsunderlag - alla artiklar till julen, sorterat och överskådligt. En hjälp för dig när du ska beställa och planera inför julen. 

Kampanjperiod: 30/10 - 31/12 2023

Bläddra och ladda ner här

Utvalda kampanjer

Kampanj

Decembermeny

De sista veckorna på året handlar mest om jul och nyår. Men om du vill ha lite omväxling från julmaten så har vi samlat några produkter som kan göra din meny mer varierad. Här hittar du kött och fisk, lufttorkat och färdigskivat, vegetariskt och ostigt till kampanjpriser.
Kampanjperiod 20/11 - 31/12 2023
Kampanj

Det klassiska julbordet

På vårt julbord finns massor av goda rätter så som prinskorv, köttbullar, julskinka, sill och snaps. Just nu har vi även kampanj på knäckebröd, ost, julens kryddor och självklart julfika med pepparkakor och lussekatter. Allt finns här till juliga kampanjpriser.
Kampanjperiod 20/11 - 31/12 2023
Kampanj

Ett gott nyår

Bjud dina gäster på en utsökt meny i firandets tecken. Fyll upp glasen med mousserande vin och servera dina bästa rätter i en varm och festlig atmosfär. Vi vill hjälpa dig skapa en lyckad nyårskväll och erbjuder här fina råvaror till förmånliga kampanjpriser.
Kampanjperiod 20/11 - 31/12 2023
Kampanj

Sött, salt och beskt

Sött skapar glädje, salt piggar upp aptiten, och det beska ger spännande smaker som passar perfekt till kaffe och mörk choklad. I den här kampanjen hittar du de rätta produkterna för att kunna bjuda på goda desserter, bakverk och tilltugg.
Kampanjperiod 20/11 - 31/12 2023
Kampanj

Vinterservering

Anpassa din försäljning under den kalla årstiden genom att bjuda på en het soppa, en mustig kycklinggryta eller en ostig paj. Här hittar du varma kampanjerbjudanden till din vinterservering.
Kampanjperiod 20/11 - 31/12 2023

Kampanjtidningar och övriga kampanjer

Kampanj

Dryck & bar

I Dryck & bar hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Kampanjperiod: 30/10 - 21/1 2023
Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Kampanjperiod: 11/9 - 29/10 2023
Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 30/10 - 31/12 2023
Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 30/10 - 31/12 2023

Bläddra i bladet
Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Kampanjperiod: 4/9 - 31/12 2023

Bläddra i tidningen

Kampanj

Café & konditori

Café & konditori innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 6/11 - 7/1 2024
Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Kampanjperiod: 25/9 - 31/12 2023

Medskick - Julens tillbehör
Bläddra i bilaga

Sortimentslistor

Sortiment

I sortimentet: Våra egna märkesvaror

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar bland annat köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Färsk fisk

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln.
Hållbarhet

Hållbara val

Här har vi samlat artiklar som är ekologiska och miljömärkta, samt varor med etisk artikelmärkning. Märkningar som ingår är: EU-ekologiskt, KRAV-märkt, MSC, ASC, UTZ Certified, EU-ecolabel, Rain Forest Alliance, Fairtrade, Svanen och Bra Miljöval Falken. Vill du veta hur vi arbetar med hållbarhet? Läs här om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.