Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Kampanj

Kampanjer & sortimentslistor

Här har vi samlat våra inspirerande kampanjer och sortimentslistor. Du finner alla aktuella kampanjartiklar samlade under Kampanjpriser, eller välj kampanj utifrån ett tema som passar dig. Scrolla gärna i sortimentslistor som Hållbara val, Våra egna varorRegionalt eller bläddra i våra aktuella kampanjtidningar.
Du som handlar i våra restaurangbutiker i Årsta och Bromma hittar aktuella kampanjer på butikernas egen hemsida. Butikskampanjerna hittar du här.

Alla kampanjartiklar samlade på en plats

Kampanj

Kampanjpriser

Ta del av alla våra kampanjerbjudanden. Här har vi samlat alla aktuella kampanjartiklar, oberoende av om artikeln ligger på kampanj i e-handeln eller en kampanjtidning. Är du intresserad av att se alla våra kampanjtidningar och sortimentslistor? Du hittar dem här.

Utvalda kampanjer för dig

Kampanj

Säsong för glassfika

Skäm bort dina glassugna gäster med fruktiga smaker och söta tillbehör. På kampanj hittar du nu bland annat kulglass, fikabröd och ingredienser för egen glasstillverkning. Läs även SIA Glass och Arlas utsökta glasstips.
Kampanjperiod 8/4 - 5/5 2024
Kampanj

Vårens catering

Duka upp med smörgåstårtor, pajer och småplock nu när träden slår ut och vårtemperaturerna stiger. Här hittar du fina priser på varor till din cateringfirma, ditt café eller din frukostbuffé.
Kampanjperiod 8/4 - 5/5 2024
Kampanj

Fine dining

Till dig som driver en restaurang, krog eller utskänkningsställe med inriktning på eleganta rätter med höga krav på råvaror, erbjuder vi här ett exklusivare utbud av produkter på kampanj.
Kampanjperiod 8/4 - 5/5 2024
Kampanj

Kreativ hämtmat

Använd din fantasi till att skapa nya, påhittiga rätter för avhämtning. Vi hjälper dig här med en variation av produkter på kampanj som passar till take away. Sätt igång och skapa!
Kampanjperiod 8/4 - 5/5 2024
Kampanj

Smart non food

Martin & Serveras egna varumärke för engångsartiklar och serveringsförpackningar heter Formo. I denna kampanj hittar du bland annat fiffiga och stilrena hämtboxar, bägare och bestick av bra kvalitet, samt grillkol från klimatsmart tillverkning. Passa på att bunkra upp nu under vårens kampanj.
Kampanjperiod 8/4 - 5/5 2024

Aktuella kampanjer


Kampanj

Nyheter i fokus

Här finner du utvalda nyheter i Martin & Serveras breda sortiment - just nu till fina kampanjpriser. Passa på att testa nya spännande produkter och erbjud dina gäster det senaste på marknaden.
Kampanjperiod 25/3 - 12/5 

Kampanjtidningar och övriga kampanjer

Kampanj

Dryck & bar

I Dryck & bar hittar du kampanjpriser på såväl öl, vin och sprit som alkoholfri dryck.

Kampanjperiod: 11/3 - 5/5 2024
Kampanj

Smak & Inspiration

I Smak & Inspiration hittar du kampanjer och erbjudanden för alla verksamheter samt inspirerande reportage.

Kampanjperiod: 25/3 - 12/5 2024
Kampanj

Färskvaror

I Färskvaror hittar du Martin & Serveras kampanjpriser på färskt och fryst kött, chark, fisk och ost. 

Kampanjperiod: 4/3 - 28/4 2024
Kampanj

Lunchbladet

I Lunchbladet har vi samlat utvalda produkter som passar bra för lunchrestauranger. 

Kampanjperiod: 4/3 - 28/4 2024

Bläddra i pdf
Inspiration

Den Goda Måltiden

Den goda måltiden är en inspirationstidning från Martin & Servera för dig som lagar mat inom vård, skola och omsorg.

Kampanjperiod: 15/1 - 12/5 2024

Bläddra i tidningen

Kampanj

Kök & matsal

I Kök & matsal erbjuder vi kampanjpriser och inspiration inom restaurangutrustning och non food.

Kampanjperiod: 26/2 - 5/5 2024

Bläddra i medskick

Kampanj

Café & konditori

Café & konditori innehåller en blandning av nyheter och artiklar, och priserna riktar sig till dig som driver café, bageri eller konditori. Är du intresserad av det här segmentet, kontakta din säljare. 

Kampanjperiod: 18/3 - 26/5 2024 

Sortimentslistor

Sortiment

I sortimentet: Våra egna märkesvaror

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar bland annat köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Sortiment

Färsk fisk & skaldjur

Dagsfärskt är ett begrepp som verkligen är aktuellt när det gäller färsk fisk och skaldjur. Tillgången varierar, priserna förändras från dag till dag och produkterna har kort hållbarhet. Det kräver ofta manuell hantering hos oss, men nu kan du som är kopplad till våra lager i mellersta och södra Sverige handla de mest beställda fisk- och skaldjursartiklarna direkt i e-handeln. Nu kan vi även erbjuda dig som är kopplad till vårt lager i Umeå färsk fisk.
Hållbarhet

Hållbara val

Här har vi samlat artiklar som är ekologiska och miljömärkta, samt varor med etisk artikelmärkning. Märkningar som ingår är: EU-ekologiskt, KRAV-märkt, MSC, ASC, UTZ Certified, EU-ecolabel, Rain Forest Alliance, Fairtrade, Svanen och Bra Miljöval Falken. Vill du veta hur vi arbetar med hållbarhet? Läs här om vårt hållbara erbjudande.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
Sortiment

Veganskt i sortimentet

Allt fler uppger att de väljer mindre animaliskt på tallriken av olika skäl, bland annat på grund av miljö eller hälsa. Erbjud dina gäster alternativ. Här hittar du som har en ökad efterfrågan på veganska rätter, men kanske känner dig lite osäker på vilka artiklar du kan använda, ett brett utbud.
Sortiment

Vegetariskt i sortimentet

Aldrig tidigare har det varit så lätt att välja vegetariskt, det finns otroligt många spännande alternativ till kött och fisk. Allt fler väljer också att aktivt äta mer grönt utan att faktiskt kalla sig vegetarian. Här hittar du gröna, vegetariska och lakto-ovo-vegetariska, alternativ till köket.

Samtliga kampanjpriser hittar du här.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.