Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Viktiga basvaror, populära snacks och utvalda smaksättare
Kunskap

Viktiga basvaror, populära snacks och utvalda smaksättare

Oavsett om du jobbar på restaurang, café eller skola har vi på Martin & Servera de torrförrådsvaror som behövs för att skapa rätter för olika behov. Hos oss hittar du ett brett utbud från internationellt kända varumärken såväl som våra egna varor.

I Martin & Serveras välfyllda torrförråds- och skafferisortiment finns basvarorna som ligger till grund för de flesta sorters matlagning och bakning. Vi erbjuder olika sorters mjöl, gryn, pasta, ris och nudlar, men även välsmakande fonder, kryddor och buljonger. Du hittar självklart chilisås till din korvstroganoff, barbecuesås till grillningen och sylt till pannkakorna. Ättika, vinäger och olika konserver har också en given plats i sortimentet.

Handla

Sortiment

Mjöl, gryn, pasta, smaksättare, olivoljor och kryddor. Hos oss hittar du allt för det välsorterade restaurangköket.

Ett hållbart och levande sortiment

Vårt sortiment kännetecknas av medvetenhet och hållbarhet. De produkter du hittar hos oss är noga utvalda för sina kvaliteter och alla leverantörer kontrolleras av vår hållbarhetsavdelning. 

Vi jobbar hela tiden för att utveckla vårt erbjudande och presentera nya spännande produkter. Just nu växer sortimentet mycket med nyheter från Asien och Mellanöstern. Sushiris, tahini och vinblad är bara några av de produkter som fått mer fokus den senaste tiden.

Godis, nötter och chips

Snacks och godis har en stor plats i vårt sortiment. Vi erbjuder bland annat chips och nötter både i större förpackningar och portionsförpackningar. Detta är perfekt för baren som vill kunna erbjuda sina gäster tilltugg eller för hotellet som vill fylla sina minibarer.

Choklad har vi i alla former och från många olika leverantörer som Femtorp och Åsö. Vårt lösviktssortiment av godis fylls ständigt på med nyheter. På påse erbjuder vi bland annat det populära Ekorrens godis som både är ekologiskt och har Fairtrade-märkning.

Kontakta oss gärna – Vi kan skafferi och torrförråd

Mjöl, gryn, pasta, smaksättare, olivoljor och kryddor. Hos oss hittar du allt för det välsorterade restaurangköket. Vill du ha hjälp och inspiration att hitta rätt i vårt breda sortiment är du välkommen att kontakta din säljare eller ditt närmaste säljkontor.

Läs mer

Kunskap

Peppar, kungen av kryddor

Styrka är en sak men peppar har fler kvaliteter: sina unika smaker! Smaken sitter i aromatiska eteriska oljor i pepparkornets skal och som endast frigörs vid malning. Det är därför nykvarnade pepparkorn alltid ger bäst smak. Både smak och kvalitet kan dock variera rejält eftersom pepparfrukten, precis som vin, påverkas av det lokala klimatet och sin jordmån.
Kunskap

Olivolja: Det gröna guldet

Olivolja är en vegetabilisk olja med en unik smak, som kan vara allt i från fruktig och pepprig till relativt neutral. Den framställs ur frukterna från olivträdet. Det finns mer än 300 olika sorters oliver, merparten av världens olivträd finns runt Medelhavet, främst i Spanien, Grekland och Italien.
Kunskap

Kunskap som förenklar din affär

Vill du lära dig mer om kaffe, olivolja, pasta, bröd, kött eller vitlök? Här får du ny, intressant kunskap och fakta inom en mängd olika produktslag och kategorier i Martin & Serveras sortiment.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.