Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Årets Ekokock

I tävlingen Årets Ekokock tävlar skickliga kockar som vurmar för ekologiska råvaror. Tävlingen anordnas av Föreningen Ekokockar på uppdrag av KRAV och riktar sig till högt gastronomiskt presterande kockar på svenska restauranger som valt att visa vägen inom branschen.
Vi är stolt sponsor till Årets Ekokock - tävlingen som tar hållbar gastronomi på allvar! Tävlingen riktar sig till högt gastronomiskt presterande kockar i Sverige som arbetar eller vill arbeta med sin matlagning för en bättre värld. Tävlingen är öppen för alla svenska kockar som med sitt arbete vill göra skillnad inom hållbarhetsområdet.

Tävlingen som gör skillnad! - Årets Ekokock

Tävlingen drivs av föreningen Ekokockar - en icke vinstdrivande organisation som vill verka för att lyfta hållbarhetsfrågorna i restaurang– och bageribranschen.

Årets Ekokock 2020

Nyhet

Vinnare av Årets Ekokock 2020

Anders Johnsson från Örebro är Årets Ekokock 2020. Detta stod klart efter måndagens spännande tävling som ägde rum på Rinkaby Gård i Växjö.

Läs mer om Anders Johnsson

Inspiration

Årets Ekokock Anders Johnsson: Hållbarhet handlar om de val vi gör

”Hållbarhet är en viktig branschutmaning. Det handlar ju inte bara om maten, utan även om social och ekonomisk hållbarhet. Mat och matlagning bygger på relationer, när vi handlar våra råvaror är det viktigt att välja att lägga pengarna hos producenter som jobbar hållbart. ”
Möt Anders Johnsson, Årets Ekokock 2020 – aktuell med kokboken: ”Härifrån. Råvaror, recept och relationer”.

Läs mer om våra branschsamarbeten

Om oss

Branschsamarbeten

Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Därför engagerar vi oss i projekt och samarbeten som bidrar till hållbar tillväxt, gastronomins utveckling, jämställdhet och fler unga i branschen. Att stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.