Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Karma

Vi på Martin & Servera samarbetar med Karma-appen där du som driver restaurang eller café kan minska ditt matsvinn till nära noll – varje dag. Karma och Martin & Servera har samarbetat ända sedan starten.
Karma har vuxit stort sedan starten 2016. Över 1,4 miljoner appanvändare räddar mat via Karma och de finns i 225 städer och har över 9200 ansluta restauaranger och butiker.

Anslut din restaurang och ladda ner appen

Så tycker kunderna om Karma

Sabis Restauranger

"Under första veckan med Karma lade vi upp cirka 20 erbjudanden från Slagteriaktiebolaget på Östermalm och Solna Gates, både från a la carte- och lunchmenyn. Allt blev sålt, så vi har räddat mat som vi annars hade slängt. Det finns inga ursäkter att inte vara med, det går helt i linje med Sabis miljötänk. Appen är otroligt enkel och användarvänlig, så det är inget merjobb för personalen."
- David Viklund, driftschef

Carotte

"Karma är ett fantastiskt initiativ! Vi har räddat mat som vi annars hade behövt slänga och dessutom har vi fått nya kunder som aldrig varit hos oss förut."
- Christian Mertzig VD

Waynes Coffee

"Minimal miljöpåverkan och hållbarhet är en av hörnstenarna i Wayne's Coffees verksamhet. När Karma kom till oss och förklarade hur vi kan vara den första cafékedja som hjälper till att aktivt minska matsvinnet på ett sätt som alla tjänar på, var det ett enkelt beslut att ansluta oss till tjänsten."
- Daniel Nordström, produktutvecklingschef

Tjänster

Anslut dig till Karma via Restaurangtjänster

Du som är kund i Martin & Servera-gruppen får 20% rabatt på provisionen i 6 månader och tre gratis premium push-notiser till Karma användare under de första 3 månaderna.

Läs mer om våra branschsamarbeten

Om oss

Branschsamarbeten

Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Därför engagerar vi oss i projekt och samarbeten som bidrar till hållbar tillväxt, gastronomins utveckling, jämställdhet och fler unga i branschen. Att stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.