Ansjovisfilé original 860g

313389, GREBBESTADS, Sverige

Det finns inga omdömen på denna artikel.

Kampanj just nu!

Originalet med den så välkända rosa burken. Till Grebbestads ansjovis används den finaste råvaran vi kan uppbringa av skarpsill (sprattus sprattus). Skarpsillen fiskas främst på hösten och vintern i huvudsak längs den svenska västkusten. Grebbestads ansjovis är dryg och har en aromrik och fyllig smak. Grebbestads ansjovis är det självklara valet för att få till den rätta smaken i en Janssons frestelse. Grebbestads ansjovis är även perfekt att "mosa" och använda som smakförstärkare i såser t.ex. till vilt och nöt. Lagring av skarpsillen sker i bergrum i Kungshamn och inläggning av Grebbestads ansjovis sker på fabriken i Kungshamn. Burken är fri från Bisfenol-A.Läs mer Visa mindre

Skarpsill (Sprattus sprattus) - Nordostatlanten. Läs mer på orklafishingareas.comLäs mer Visa mindre

  Alternativ
Ersätts av:  
Detaljer
Innehåll
Klimatpoäng