Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Tartelette med jordgubbsmoussse

Tartelette med smak av mandel, viol och jordgubb.
Recept

Vitling med misosmörsås

Vitling med misosmörsås och honung- och citronmarinerad broccolisparris.
Recept

Helstekt piggvar med tillbehör

Helstekt piggvar med friterad lök, sotad färsklök och smörsås. Servera gärna med dillslungad färskpotatis och sotad citron.
Recept

Kycklingnuggets med rökig majo

Kycklingnuggets med rökig majo och krispig råkostsallad.
Recept

Professor Sprout

Andreas Karlsson på Luna Cocktailbar i Varberg blandar fantasifulla cocktails och drinkar med namn efter sagofigurer och väsen. Pomona Sprout är professor i örtlära och tillbringar den mesta tiden i Hogwarts växthus. Ofta täckt med jord och som person allmänt bekymmerslös så misstänker vi att hon gärna avrundar sin dag med en örtig Old Fashion.
Recept

Edward Twilight

Andreas Karlsson på Luna Cocktailbar blandar fantasifulla cocktails och drinkar med namn efter sagofigurer och väsen. Edward från Twilight - som vampyr är livet efter döden jobbigt, du glittrar i solljuset och ingen förstår ditt kärleksliv.
Recept

Jacob Twilight

Andreas Karlsson på Luna Cocktailbar blandar fantasifulla cocktails och drinkar med namn efter sagofigurer och väsen. Som varulv i Twilight tillbringar man mycket av sin tid med att springa runt med grabbgänget utan tröja. Grabbigt! Luna personifierar detta med Bourbon och beska från grape och Campari.
Recept

Dolores Umbridge

Andreas Karlsson på Luna cocktailbar blandar fantasifulla cocktails och drinkar med namn efter sagofigurer och väsen. Dolores Umbridge var Hogwarts rektor och lärare i försvar mot svartkonster och överinkvisitor. Ms. Umbridge ses sällan utan en kopp te i handen och det blev inspirationen här; Earl Grey-sockerlag, kamomill, rom och honung serverat i en kopp.
Recept

Karlsson på taket

Andreas Karlsson på Luna Cocktailbar blandar fantasifulla cocktails och drinkar med namn efter sagofigurer och väsen. Karlsson på taket - en lagom tjock man i sina bästa år. Karlsson uppfinner den bästa medicinen mot alla sjukdomar - kuckelimuckmedicinen, bestående av geléhallon, karameller och smörkola.
Recept

Frusen rabarber- och jordgubbstårta

Enkel och god tårta som med fördel går att göra långt i förväg och passar året om. Det går jättebra att byta ut bären till det man gillar bäst eller som passar årstiden. Gör den till din egen favorit.
Recept

3 x Creamy pinchos

Pinchos är det perfekta snacket för bardisken, konferenspausen eller som en liten smörgås på caféet. Med smakrika spreadar är det enkelt att skapa fantasifulla pinchos med färska råvaror från säsongen. Prova även att servera dem med pommes eller i en bakad potatis.
Recept

Kakaotartelett med chokladcremeux och hallonmousse

En delikat kakaodragerad mördegstartelett fylld med en krämig chokladcremeux toppad med lätt, fluffig hallonmousse som ger en uppfriskande kontrast till den rika chokladsmaken.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.