Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Tomatsoppa med Pannoumikrutonger

Färgsprakande och mustigt mättande.
Recept

Pannoumi- och grönsakspasta

En enkel och supergod variant på Bolognese.
Recept

Pannoumibullar

Mumsiga vegobullar med klassiska tillbehör.
Recept

Salamimacka med Gran Gusto

Snabbfixad smårätt med mycket smak.
Recept

Fisk- och skaldjurssoppa med örtfärskost

En soppa som både är enkel och lite lyxig på samma gång. Serveras med ett vackert färskostägg som kronan på verket!
Recept

Vitkålsboeuf med potatispuré

Kan man verkligen göra ”boeuf ”på rostad vitkål i stället för kött? Absolut! Faktum är att den är förvillande lik originalet i fråga om smak.
Recept

Wallenbergare med klassiska tillbehör

En Wallenbergare gjord på riktigt finmalet kött. Den ska resa sig likt en sufflé och sedan serveras med brynt smör, rårörda lingon och små gröna ärtor.
Recept

Italienska köttbullar i tomatsås

Saftiga och italienskt kryddiga köttbullar, tillagade i en rustik tomatsås, är en enkel väg till en lyckad lunch. Köttet kan varieras efter smak och ekonomi och såväl lamm som magert fläskkött ger riktigt goda bullar.
Recept

Råbiff med senapskräm, lök och gårdsost

Alternativ variant av råbiff på hängmörat innanlår. Serveras med senapskräm, citronsyrad silverlök, friterad schalottenlök och Svedjan gårdsost.
Recept

Älgkebab med gahkku, lökmarmelad och friterad grönkål

Jenny Andersson, kökschef på restaurang Mandel på The Wood hotel har tagit fram rätten baserat på norrländsk matkultur och råvaror.
Recept

Goffiga betor

Jenny Andersson, kökschef på restaurang Mandel på The Wood hotel har tagit fram rätten baserat på norrländsk matkultur och råvaror.
Recept

Snåttren

Jenny Andersson från restaurang Mandel på The Wood hotel har tagit fram rätten baserat på norrländsk matkultur och råvaror.
Recept

Mumsigt päppelknäcke

Plocka gärna äpplen tillsammans med barnen och bjud på ett festligt mellanmål. Njut av äppelskivor på kanelknäcke i ugn och toppa med en klick vispgrädde.
Recept

Dubbelknäckare - Basilika, morot & ost

Ta med en smarrig Dubbelknäckare med krämig ost, morot och basilika på skogsutflykten.
Recept

Dubbelknäckare - Curry, päron & skinka

Låt barnen prova en ny smakkombination med ett av barnens favoritknäckebröd med kryddig curry, sött päron och skinka.
Recept

Granola à la Wasa

Variera mellanmålet med en fiberrik och mumsig Granola till fil eller yoghurt, ett gott sätt att använda klassikern Falu Rågrut.
Recept

Krämig smörgåstårta med räkor och ägg

Lättfixad smörgåstårta som bjuder på klassiska smaker och konsistenser och kan tillredas i god tid innan servering. Det här receptet innehåller fler varianter på fyllning, och gör sig lagom för en stor tårta eller fyra mindre.
Recept

New York Vegochorizo med palsternacksmos och surkål

Smakrik vegetarisk korv med syrad kål och söt mos. Enkel tillagning med svenska råvaror.
Recept

Crispy Chili Street Noodles

Grönsaksfylld streetfood med nudlar och krispiga grönsaksbiffar, serverad med sweet chilisås.
Recept

Albondigas med paprika- och chilisalsa

En portugisisk köttbulle gjord på vegetarisk formbar färs och kryddad med spiskummin. Till denna färggranna rätt serveras en smakrik salsa och havreris.
Recept

Mung Poppers med lime och honungsdipp

Krämiga mungbönebollar kryddade med spiskummin och kokos. Kompletteras med en sötsyrlig, svalkande dipp och en ljummen bulgursallad.
Recept

Fish & chips roll med rödbetssallad

Findus krispiga Fish & Chips Roll är gjord på filé av Alaska Pollock och gör det roligare och enklare att äta mer fisk. Servera en sallad på rödbetor, äpple och apelsin, rostad potatis och med en dip till så har ni en färdig måltid!
Recept

Fiskburgare med remouladsås & pommes

Klassisk fiskburgare! Panerad torskburgare i hamburgerbröd med rödlök, sallad, tomat och remouladsås. Ett bra alternativ för de gäster som önskar en burgare utan rött kött.
Recept

Bowls med nuggets & sweet chili

Veganska nuggets i chicken style. Krispiga nuggets gjorda på veteprotein som passar perfekt att servera till olika dippsåser. Ett måste på restaurangmenyn!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.