Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Pepparstekt kotlett med fetaostkräm, bakad tomat, sotad och smörbakad lök

Laga pepparstekt kotlett av Svensk Rapsgris® med fetaostkräm, bakad tomat och sotad och smörbakad lök. Perfekt måltid som kommer att uppskattas!
Recept

Asiatiska baos med hoisinmarinerad karré

Laga Tia Strandbergs läckra asiatiska baos med dragen och hoisinmarinerad karré av Svensk Rapsgris®. Fantastiskt gott! 
 
Recept

Vitlöksstekta kotlettracks med salsa macha

Laga mat som en landslagskock! Eric Hristov har tagit fram receptet på goda vitlöksstekta kotlettracks av Svensk Rapsgris® med fruktig Salsa macha.
Recept

Pear Cinnamon Fizz

Red Bull presenterar vinterns drink - med smak av päron, lime och en hint kanel.
Recept

Vispat smör med Västerbottensost®

Enkelt och gott - det perfekta smöret på julbordet!
Recept

Lättgravad lax med rom och ostkräm med Västerbottensost®

Ett trevligt tilltugg till fördrinken.
Recept

Cheesecake med Västerbottensost®

Underbar cheesecake med Västerbottensost och en len kolasås. Toppas med rostade mandlar innan servering.
Recept

Bearnaisesås

Bearnaisesås är en klassiker till många köttdetaljer och alltid lika populär bland restauranggästerna. Det här receptet är den klassiska varianten med en reduktion på schalottenlök och vinäger samt smaksatt med färsk dragon.
Recept

Sandefjordsås

Sandefjordsåsen är en riktig restaurangfavorit och älskad av många. Den består av lika delar grädde, smör och crème fraiche. Såsen är enkel att göra och kan smaksättas på många olika sätt och ett perfekt tillbehör till fint bakad fisk, till exempel röding.
Recept

Hollandaisesås

Hollandaisesås är en krämig emulsionsås som passar utmärkt till fisk och primörer. Att servera hollandaisesås till färsk sparris på våren är en favorit på menyn. Hollandaisesås ingår också i brunchklassikerna ägg benedict och ägg florentine.
Recept

Sherry- och sichuanpepparsill

Bjud in fjärran östern till ditt julbord med denna sherry- och sichuanpepparsill. Svensk tradition och exotiska smaker enkelt tillrett med 5-minuters sill. Sherryns plommonsötma ihop med sichuanpepparns kittlande kryddighet ger en spännande smakupplevelse.
Recept

Revben med julglaze

Vinn tid med våra färdiga naturella revben och sätt en härlig julkänsla med denna sötsyrliga julglaze.
Recept

Julvegobulle

Upptäck Martin & Serveras formbara färs som har en självklar plats på det moderna julbordet! Vår högkvalitativa vegofärs fungerar utmärkt att smaksättas med julens kryddor. Färsen är lätt att forma och steka till vegobullar.
Recept

Julknäcke

Julknäcke med en smakrik kombination av ingefära, pomerans, fänkål och koriander som tillsammans skapar en harmonisk och välbalanserad smakupplevelse. Gott till julskinkmackan eller som smakrikt tillbehör till dina favoritostar på julbordet.
Recept

Gravad lax med rödbeta, dill, fänkål och rosépeppardressing

Finns det ett bättre sätt att omfamna de nordiska smakerna på julbordet än med gravad lax? Den friska smaken av lax kombinerad med den naturliga sötman från rödbetor ger ditt julbord det lilla extra.
Recept

Baklava med saffran och citron

Baklava är en förtrollande och utsökt dessert med en sötma som har erövrat hjärtan runt om i världen. Nu har denna delikatess även hittat hem på julbordet med smaker av mandel, valnöt, saffran och citron. Receptet kan anpassas till olika bakformar.
Recept

Örtagårdsstek med krämig örtsås

Klassisk, långbakad stek av skinkfransyska som passar både som lunchrätt och på buffén.
Recept

Kycklingfilé med syrad grädde och dillolja

Med sous vide får du aldrig torr och tråkig kyckling. Här ett lyxigt men enkelt recept med kycklingfilé som smälter i munnen.
Recept

Rimmad fläskbog med solmos och pepparrotscréme

Slow cooked fläskbog med hemlagat rotmos. Få husmansrätter är väl så välkända som denna? En perfekt höst- och vinterrätt.
Recept

Oxkind med svamp och örtsmör

Oxkind är en trendig restaurangdetalj med djup och fin nötsmak som tillsammans med svamp och örtsmör blir perfekt på höst- och vintermenyn.
Recept

Casarecce med krabba, persilja, gräslök och chili

Sätt en härlig, fräsch pasta med krabba och persilja på menyn! Receptet fungerar året om, då du kan välja mellan kungskrabba, konserverad krabba eller fryst krabbkött.
Recept

Rödvinssås

Prisbelönte kocken Daniel Müllern har tagit fram en rödvinssås i samarbete med Unilever:
 ”En rödvinssås behöver verkligen inte vara särskilt komplicerad. Använd bra råvaror och följ mitt recept, så står du strax någonting riktigt gott att servera till dina gäster.”
 
Recept

Klassisk pepparsås

Prisbelönte kocken Daniel Müllern har tagit fram en pepparsås i samarbete med Unilever:
”När jag gör pepparsås använder jag gärna tre olika sorters peppar för att göra såsen lite intressantare. Vill du kan du blanchera pepparkornen, så blir såsen något mildare. Servera till en perfekt stekt köttbit eller ankbröst.”
 
Recept

Fisk- och skaldjurssoppa med örtfärskost

En soppa som både är enkel och lite lyxig på samma gång. Serveras med ett vackert färskostägg som kronan på verket!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.