Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Filtrera ditt resultat
Recept

Vegansk chokladmousse med apelsinmaräng, kokosromgrädde och kaffesalt

Den här härliga veganska efterrätten använder produkten aquafaba som bindmedel i stället för ägg. Receptet är skapat av Mattias Hägerstrand, kock på Moderna Museet i Stockholm. Mattias medverkade med efterrätten på vårt webbinarium "Framtidens hållbara mat" i september 2021.
Recept

Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök

Ett roligt snacks där pastramikryddan tvistar till det ordentligt.
Recept

Fryst mjölkchokladmousse

Fryst mjölkchokladmousse med brynt smör, lönnsirap och pekannötter, torkade hallon och chokladsmulor.
Recept

Bräss

Bräss med hotsauce.
Recept

Röding med bonitosmörsås

Röding med bonitosmörsås, fänkål och ättikschips.
Recept

Kungsmussling

Kungsmussling med jordärtskocks/misopuré och ramslökskapris.
Recept

Viltfärsbiffar

Viltfärsbiffar på älg- och vildsvinsfärs.
Recept

Pulled pork av vindsvinskött

Pulled pork är lätt att göra med vildsvinskött. Använd bogen eller karrén och laga länge i ugnen ihop med färdig barbecuesås. Lägg det kryddiga köttet ihop med krispig sallad i fluffiga brioche-korvbröd. Toppa med picklad rödlök och gräddfil. Det blir hur gott som helst!
Recept

Smacka med frukt & bär

Knäcke med protein från keso och sötma från topping av frukt och bär.
Recept

Knäckelitos nachos

En lekfull variant där knäckemackan möter nachos.
Recept

Varma knäckisar

Gratinerade knäckemackor med färskost, slantad grillkorv och banan eller ananas.
Recept

Lekfullt grönsaksknäcke

Servera Wasa knäcke på ett lektullt sätt med färskost och ärter som toppas med färglada grönsaker i olika former.
Recept

Halloweentårta

Marsipantårta med fruktfyllning, vaniljkräm och gräddmousse.
Recept

Ugnsomelett med räkstuvning

En smakrik gräddstuvning med fin sälta från räkor.
Recept

Majs - Kyckling - Spritärtor - Vispgrädde

Krämig puré på rostad majs, långstekt kyckling och vitvinssås med citrongräs och ärtskottsjuice. Lägg upp snyggt med spritärtor, picklade morötter och lameller av sötlök, årets grönsak 2014.
Recept

Frozen no-cheesecake med sommarbär

Mjölkfri variant av den amerikanska klassikern, frozen no-cheesecake.
Recept

Pizza Bianca

Vegansk och vegetarisk pizza toppad med Violife Original Block, Violife Grated Mozzarella flavour och Violife Prosociano.
Recept

Skogssvamprisotto

Krämig skogssvamprisotto med Violife Creamy Original och Violife Prosociano. Vegetariskt och veganskt.
Recept

Violifeburgare

Växtbaserad burgare toppad med Violife Mature Cheddar Slices och senapskräm.
Recept

Nordiskinspirerad marinad

Nordiskinspirerad marinad med smak av svamp och persilja.
Recept

Grekiskinspirerad marinad

Marinad med smaker från Medelhavet.
Recept

Koreanskinspirerad marinad

Marinad med bland annat soja, ingefära, citrongräs och lime som får en extra touch med hjälp av Touch of Taste lökfond.
Recept

Corojito

En ny tvist på en klassisk drink. Toppa din mojito med Corona istället för mineralvatten och du har en Corojito!
Recept

Corona sunsets

Fräsch sommardrink med ginbas och smak av passionsfrukt, toppad med Corona Extra.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.