Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Inspiration för dig i restaurangbranschen

Här på Martin & Serveras inspirationssidor har vi samlat reportage, recept och inspiration som riktar sig till dig i restaurangbranschen. Oavsett om du är kock, kökschef, restaurangägare, hovmästare, servispersonal eller sommelier, hoppas vi att du hittar ny inspiration som utvecklar din affär!

Recept

I receptbanken hittar du recept beräknade för 10 personer eller fler. Recepten är skapade av Martin & Serveras kunder och har ofta förekommit i våra magasin och trycksaker.

Leverantörer och sortiment

Är du nyfiken på våra leverantörer och vill veta mer om produkterna du hittar i vårt sortiment? Här får du möta några av våra leverantörer, både i reportage och film.

Restauranger, kök och kockar

På Martin & Servera arbetar vi med många inspirerande kunder över hela landet. Här kan du läsa mer om några av dem.

Inspiration från Martin & Servera

Här kan du inspireras om det som händer hos oss på Martin & Servera. Du möter våra kursledare, får mer information om nyheter i vårt breda sortiment av tjänster och kan läsa våra inspirationsmagasin.

Inspiration för offentliga kök

Här kan du inspireras om skolmat och prisbelöna skolrestauranger, läsa om mat för äldre och ta del av matglädje för det offentliga köket.

Mer inspiration

Utvalt med omsorg

Hållbarhet är en viktig del i Martin & Serveras strategi. Det handlar inte bara om att utveckla våra egna verksamheter, utan om att vi vill förflytta hela branschen i hållbar riktning. Utvalt med omsorg är ett initiativ där vi varje månad låter en av våra leverantörer berätta om sina målsättningar och sitt arbete med hållbarhet.

Om våra egna varor

Produkter under våra egna varumärken har genomgått hårda kvalitetstester, våra leverantörer är noga kontrollerade och vi genomför löpande uppföljningar. Med få mellanhänder och höga kvalitetskrav utvecklar vi produkter för att möta dina behov. Du får riktigt bra produkter till bra pris, helt enkelt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.