Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Våra värderingar

Våra värderingar
Värderingarna, som utgår från värdeorden engagerad, modig och kompetent, ger oss som medarbetare i Martin & Servera stöd och vägledning i arbetsvardagen.
Anställda som trivs, utvecklas, känner sig trygga och har roligt på jobbet – det är vår vision och det som utgör grunden för vår framgång. Martin & Servera är ett värderingsdrivet företag där tydliga värderingar utgör spelreglerna för arbetsplatsen och för våra kontakter med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

Gemensamma värderingar gör det enklare och roligare att jobba tillsammans, oavsett vilka arbetsuppgifter vi har eller på vilken ort vi jobbar. Vi är en stor och komplex organisation, med många olika roller. Varje dag ser vi till att tusentals leveranser når våra kunder. För oss är det jätteviktigt att vi har ett sätt att prata med varandra över funktions- och avdelningsgränserna. Det är tillsammans, inte ensamma, som vi löser utmaningarna i arbetet.

Vår starkaste del i företagskulturen är nog att vi tycker om att samarbeta med varandra. När vi ska lösa utmaningar sätter vi oss i ett rum med representanter från olika delar av företaget, som ger olika infallsvinklar. Sedan kan vi fatta de bästa besluten tillsammans. Ett sådant klimat skapar sig sällan självt. Vi har nått dit genom medvetna och strategiska insatser de senaste åren.

Engagerad, modig och kompetent

Engagerad, modig och kompetent – det är de tre ord som utgör vår värdegrund och som gäller för alla medarbetare inom Martin & Servera.Här är några exempel på hur vi fyller våra värdeord med mening.

Engagerad

 • Jag har personligt engagemang och energi för våra kunder och deras affär varje dag.
 • Jag tar ansvar för vår kvalitet i alla led.
 • Jag bidrar till att skapa en attraktiv arbetsplats där alla trivs.
 • Vi bygger trovärdighet genom att bidra till samhällsnytta på lång sikt.

Modig

 • Jag har mod att våga pröva nya idéer och förändra.
 • Jag vågar ta beslut och tar ansvar för dessa.
 • Jag är uppriktig i vår dialog och för fram mina tankar.
 • Vi vågar ta långsiktiga beslut som en del i vårt arbete med ansvarsfullt företagande.

Kompetent

 • Jag driver förändring för att möta morgondagens behov.
 • Jag arbetar för att utveckla affären tillsammans med kunder och leverantörer.
 • Jag arbetar tillsammans med andra för att bygga ny kunskap och nya lösningar.
 • Vi utvecklar vår förmåga att skapa långsiktigt resultat och hållbara lösningar i vår verksamhet.

Antikorruption


Att våra affärer går till på ett korrekt och schysst sätt är extremt viktigt för oss på Martin & Servera.

Vi arbetar utifrån vår policy för antikorruption för att säkerställa att affärer görs med god etik och moral samt att mutor, oavsett om det är i form av pengar eller gåvor, inte förekommer.

I vår uppförandekod gör vi det tydligt att vi förväntar oss att även våra leverantörer ska anta en liknande policy. Vi vill försäkra oss om att det råder goda arbetsförhållanden och att affärer sköts på ett korrekt sätt, även i deras verksamhet.

Läs mer

Karriär

Lediga jobb inom Martin & Servera-gruppen

Tillsammans gör vi på Martin & Servera skillnad för alla som älskar mat och dryck. Med omtanke om varandra, våra kunder och planeten driver vi varje dag restaurangbranschen framåt. Och som medarbetare hos oss är du en viktig del av helheten. Här tas dina erfarenheter, idéer och kunskaper tillvara. Välkommen till oss.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.