Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vår guide om plast och engångssortiment

Att välja rätt produkter till kök och matsal ska vara enkelt. I vårt sortiment hittar du produkter i många olika material, till exempel glas, trä, porslin, rostfritt och – plast. Plast är ett bra material på många sätt och vis, det är snarare hur plasten produceras, konsumeras och hanteras som orsakar problem. Vi behöver använda plast smartare, så att plasten inte hamnar som skräp i vår natur och i våra hav.

På Martin & Servera jobbar vi med att minska onödig plastanvändning i vårt sortiment. Vi satsar på att öka användningen av återvunnen plast. Vi påverkar tillverkare att använda plast som går att återvinna. Dessutom kommer vi att öka användningen av biobaserad, förnyelsebar plast.

Guide för att underlätta dina val kring hållbara material

Det är viktigt med bra materialval på restauranger, i skolkök och i andra restaurangverksamheter.

Vi vill hjälpa våra kunder att göra hållbara val när det gäller material i engångsprodukter. Vi vill också inspirera våra leverantörer att hitta ersättningsmaterial och nya förpackningslösningar. Vi hoppas att den här guiden hjälper dig när du väljer material för dina engångsprodukter.

Ladda ner vår guide om plast och engångssortiment här.

Läs mer

Hållbarhet

Vi minskar användningen av plast

Martin & Servera arbetar för att minska användningen av plast i sortiment och förpackningar. Vi har en policy som styr sortimentet mot alternativa material och nya förpackningslösningar.
Kunskap

Restaurangutrustning och non food

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning och non food för alla oavsett verksamhet. Våra specialister hjälper dig med de praktiska beslut som måste tas när ett nytt restaurangkök ska inredas eller när restaurangen ska välja nya bestick, kläder till servispersonalen eller take away-kassar.
Kunskap

Bra att veta

Vad betyder egentligen alla märkningar du finner på produktförpackningarna? Vilka produkter ska du utesluta vid eventuell intolerans eller allergi? På den här sidan har vi samlat lite matnyttig information som kan vara bra att veta helt enkelt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.