Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Logistikpartner

Martin & Servera Logistik är hel eller delvis logistikpartner till våra systerbolag Martin & Servera Restauranghandel och Grönsakshallen Sorunda. Utöver våra koncernbolag hanterar vi logistikuppdrag till kunder och har möjlighet att erbjuda andra logistiktjänster.

Martin & Servera Logistik kan erbjuda logistiktjänster för kunder runt om i landet.

Vi kan erbjuda lagring av helpall vid uppbyggnad av säsongslager, när egen lagringskapacitet inte räcker till och när lagret begränsar din produktion. Vi följer branschriktlinjer för hantering av livsmedel och har kapacitet att hantera varor inom torrt, kylt, och fryst.

Om du är intresserad av våra logistiktjänster eller har frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.

Läs mer

Logistik

Hållbarhet i fokus

Hållbarhetsfrågorna engagerar oss och finns alltid med när vi planerar och prioriterar. Energieffektiv verksamhet, smart ruttplanering, teknikens nya möjligheter och att sträva mot ett så litet klimatavtryck som möjligt är frågor vi lever med varje dag.
Logistik

Om Martin & Servera Logistik

Martin & Servera Logistik är logistiknavet för merparten av volymen inom Martin & Servera-koncernen. Från fyra lager i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag 6 000 leveranser till restauranger, hotell och storkök runt om i Sverige.
Logistik

Kontaktpersoner Martin & Servera Logistik

Har du frågor om Martin & Servera Logistik? Kontaktpersoner är listade nedan.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.