Grönsakshacka Nakiri 165mm

122851, Kai,

Det finns inga omdömen på denna artikel.

Kampanj just nu!

KAI WASABI är en knivserie som antyder en japansk estetik som grundar sig i Zen buddhismen. Dessa japanska designade knivar har blad i rostfritt polerat stål med en hårdhet på 58 /- 1 och svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter. Japansk grönsakshacka från KAI med högt blad som passar utmärkt till att hacka grönsaker. Handtaget ger en optimal hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Kniven är tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC /- 1 Mått blad 16,5 cm Mått handtag 12,6 cm Kan användas både i hemmet och i professionella kök. Vad är en Nakiri? Nakiri är en japansk grönsakskniv och den passar för alla typer av grönsaker. Allt från att strimla sallad till att förbereda en hel kyl full med grönsaker för en snabb wokning – du kommer att gilla Nakiris snabba precision. Den distinkta och trubbiga spetsen gör Nakiri extra säker att använda. Den något böjda kniveggen gör att livsmedlen släpper snabbare från bladet och gör hackande, skivande och skärande till ett rent nöje.Läs mer Visa mindre

  Alternativ
Ersätts av:  
Detaljer