Sedan början av augusti 2015 finns flertalet av O'Learys mest uppskattade rätter med Oumph! istället för kött. ”Vi är stolta och glada att vara den första restaurangkedjan som lanserar ett helt matkoncept med Oumph!" skriver O'Learys på sin hemsida.
Vackra färger, behaglig hetta, ljuvliga kryddningar och många härliga vegetariska rätter. Det är inte konstigt att Mellanösterns kök är en av världens snabbast växande mattrender med massor av nya bekantskaper att stifta. Och älska.
Burgarnas tid är här. Enkelt och gott. Maträtten går att variera i oändlighet och det blir allt mer populärt att använda vegetariska alternativ med bönor eller färser istället för kött och fisk. Här delar vi med oss några tips från vårt breda sortiment!
Det går att tillfredsställa alla smaker utan att rucka på traditionerna. Addera nya, gröna och spännande julrecept eller varför inte gå "all in" och byt ut julbordsklassikerna mot helt vegetariska alternativ!
Köttbullemacka med rödbeta, smörgåsgurka och gravad äggula. Använd dig av frysta köttbullar och stek upp on demand. Det gör att du inte får något svinn och kan skapa en riktigt klassisk och god rätt.
Västerbottenpaj med sallad på marinerad rödbeta och Fyra Skånska Gryn
Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med marinerade rödbetor, härligt goda, nyttiga gryn och syrlig citron.
Falafel med rostad palsternacka, crème fraîche och syltad morot
Falafel är för Mellanöstern vad hamburgare är i många västländer. En uppstickare som går att använda i så mycket mer än bara pitabröd – lika populär kall som varm på grund av dess goda och delikata smak.