Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

GastroMerit

Filtrera ditt resultat
GastroMerit

Nyhet! Inspirationsresa till Neapel

Följ med oss till Neapel, pizzans hemstad och inspireras av det italienska köket.
GastroMerit

Nyhet - Kreativa luncher med Joachim Mueller

Här får du tips, recept och kreativa infallsvinklar som hjälper dig att utveckla nya rätter till din lunchrestaurang. Utgångspunkten är grönsaker och konsten att laga mat som håller riktigt hög kvalitet till en rimlig kostnad.
GastroMerit

Nyhet! Grundläggande presentationsteknik

Med både teori med praktiska övningar får du under denna kurs de färdigheter som behövs för att genomföra olika typer av presentationer och ökar tryggheten i att stå inför en grupp. Kursen varvar teori med praktiska övningar.
GastroMerit

Nyhet! Fisk och skaldjur – teknik, smak och smakuppbyggnad

Detta är en kurs för dig som vill servera mer fisk och skaldjur och få ut det mesta av smakerna samt använda hela råvaran med så lite svinn som möjligt.
GastroMerit

Nyhet! Filma proffsigt med mobilen

Det här är en praktisk kurs där du får lära dig att filma proffsigt med mobilen. Vi pratar bland annat om innehåll, ljud, ljus och kameratekniker. Alla deltagare går dessutom hem med en egenproducerad film i mobilen.
GastroMerit

Nyhet! Köksekonomi

Vill du veta hur du ökar lönsamheten för din meny och få insikt i hur du ska prissätta dina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen ger dig grunderna i köksekonomi och går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
GastroMerit

Nyhet! Veganska favoriter för det offentliga köket

Det här är en inspirerande kurs för dig som vill servera mer växtbaserad mat till unga och vuxna gäster med höga krav och som kanske är ovana vid vegetarisk mat. Kursen leds av Sveriges största veganska matbloggare Gustav Johansson/Jävligt Gott.
GastroMerit

Kurser som passar dig i offentlig verksamhet

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet och här hittar du kurser för dig och din personal. Kursledarna är handplockade för sin förmåga att lära ut och inspirera. Här utbildas proffs av proffs.
GastroMerit

Nyhet! Kundbemötande och merförsäljning för dig i butik

Alla som arbetar i butik är säljare, men vad är egentligen försäljning och vad krävs av mig som säljer till kunderna? Här får du lära dig om försäljning, merförsäljning och hur du blir en både trygg och proaktiv säljare.
GastroMerit

Nyhet! Inspirationsresa till Modena, Italien

Nu har du chansen att resa med oss till Modena, Italien och inspireras av det riktiga italienska köket.
GastroMerit

Vegansk matlagning

Det här är en kurs för dig som vill lära dig mer om växtbaserad mat. Under kursen kommer du att få kunskap och tekniker för att sätta ihop dina egna kreativa rätter och menyer.
GastroMerit

Den koreanska måltiden

Koreansk mat har varit i ropet ett tag men fortfarande är det många som inte vet hur en koreansk måltid är sammansatt. Det råder den här kursen bot på!
GastroMerit

Sommelierutbildning

Diplomutbildningen till sommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som vill arbeta praktiskt som sommelier. Under terminen varvas teoretiska föreläsningar med dryckesprovningar.
GastroMerit

Diplomerad kökschef

GastroMerits kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.
GastroMerit

Nyhet! Styckningskurs, lär dig stycka ett helt djur

Grundläggande anatomisk styckningskurs för dig som vill lära dig att stycka ett helt djur och ta vara på alla styckningsdetaljer. Dagen blandas med teori och praktik. Bland annat sker en inledande styckningsdemonstration av ett djur.
GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
GastroMerit

Hållbarhet och minskat matsvinn

Laga mat med fokus på svinn och hållbarhet, tjäna pengar, ha kul och rädda miljön. Den här kursen ger dig konkreta råd kring hur du praktiskt ska skapa måltider som är hållbara för miljön samtidigt som du behåller din lönsamhet.
GastroMerit

Ny som chef – Tvådagars chefsutbildning

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal.
GastroMerit

Schemaläggning och arbetsrätt

Leder du personal och vill bli bättre på schemaläggning? Då är det här kursen för dig.
GastroMerit

Vegetariskt i skola och förskola

För dig som vill servera näringsrik och god vegetarisk mat för barn och ungdomar. Kursen ger dig kreativa idéer kring hur du kan addera mer vegetabilier till din meny.
GastroMerit

Vegetarisk fine dining

Restaurangbesökarnas intresse för och kunskap kring växtbaserad mat bara fortsätter att öka. I GastroMerits nya kurs "vegetarisk fine dining" får du lära dig att skapa en avsmakningsmeny som är helt vegetarisk.
GastroMerit

Konflikthantering och konsten att hantera svåra samtal

Här får du aktivt träna på de färdigheter som krävs för att genomföra svåra samtal och skapa beredskap för konflikthantering. Kursen bygger på upplevelsebaserat lärande.
GastroMerit

Utveckla din salladsbuffé

Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.
GastroMerit

Ledarskap och gruppdynamik

En kurs i ledarskap och gruppdynamik för att lära dig förstå vad som händer i din arbetsgrupp och varför, när det funkar bra och när det inte funkar så bra. Kursen utförs som en workshop för chefer som vill förstå gruppdynamik och bli mer flexibla ledare.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader