Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Äntligen har vi invigt våra nya, moderna utbildningslokaler på Kungsholmen i Stockholm. Det blev en kväll där insiktsfulla samtal, meningsfulla möten och förstklassig mat och dryck fick ta plats.
Lär dig att använda våra olika årstiders bästa råvaror på ett kreativt sätt och utforska matens kulturella rötter. Välkommen till en dag fylld av smak och inspiration.
Upplev en region känd över hela världen för sina böljande kullar, fantastiska viner och unika kök. Lägg därtill att vår resa har sin bas i Florens, en stad som egentligen är värd en egen resa bara den. Vi besöker producenter och restauranger bortom guideböckerna och låter oss inspireras samtidigt som vi möter den italienska försommaren.
Genom Google och sociala medier kan vi skräddarsy våra målgrupper, och med små medel nå fram till precis rätt personer. I den här kursen får du lära dig strategier för digital annonsering, med fokus på Google och Meta (Instagram och Facebook).
Att snabbt kunna skapa proffsiga filmer blir allt viktigare i sociala medier. Och nu finns enkla verktyg som de flesta kan lära sig. Efter kursen kommer du kunna filma med din telefon, och klippa ihop en snygg film på sociala medier - utan att behöva lägga flera timmar.
GastroMerits nya utbildningslokaler – Här formas framtidens branschexperter
Varmt välkommen till våra nya utbildningslokaler! Du hittar oss numer på Lindhagensgatan 133 i Stockholm. En pulserande miljö fylld av kunskap och kreativitet, en samlingsplats för mat- och dryckesbranschen.
Hösten är här och med den kommer möjligheten att fördjupa dina kunskaper och bredda din kompetens inom gastronomi. Vårt utbud är skapat för att ge dig verktygen du behöver för att växa, både nu och i framtide.
Välkommen till oss på GastroMerit – din partner i utveckling.
Här hittar du marknadens bästa utbud av kurser inom kategorier som ledarskap, ekonomi och dryck. Utbildas av kursledare som är riktiga experter inom sina områden. Scrolla ner på sidan för att hitta rätt kategori.
Välkommen till dryckeslandet Sverige! Under en heldag får du följa med dryckesexperten Nadja Karlsson och prova svenska spännande drycker. Ovärderlig kunskap för dig som vill ha koll på det senaste inom dryckesvärlden och dessutom lära dig mer om vår svenska dryckeshistoria.
Vill ni veta hur ni ökar lönsamheten för er meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
Vi har träffat Sébastien Boudet, omtyckt bagare och hållbarhetsexpert. I mars är det dags för kursen Hållbarhet i fokus, där tunga ämnen som matsystem, målen för Sverige 2023 och att bygga en medveten inköpsstrategi kommer att behandlas. Hör honom berätta mer om varför kursen är viktig för alla i branschen.
Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök.
Välkommen till en givande introduktions- och inspirationsdag i hur man kombinerar mat och dryck. Ovärderlig kunskap att ha om du jobbar med mat och dryck.
Matsvinn och hållbarhet är vår tids kanske viktigaste frågor. Därför har vi tagit fram två kurser så att du och din verksamhet kan ligga i framkant. En hållbar verksamhet bygger även resiliens, vilket gör den långsiktigt lönsam.
Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken
Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.
Streamad utbildning - En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen
Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.
Skräddarsydd hållbarhetsutbildning med Sébastien Boudet
”Kunskapslyft för en grön matkultur” är en skräddarsydd utbildning i tre delar för restaurangchefer och köksmästare på Coors alla enheter. GastroMerit fick förtroendet att leverera utbildningen och den första delen om hållbar matproduktion och matkonsumtion leddes av Sebastien Boudet. Det blev en succé! Möt Ann-Charlott Sjökvist, förändringsledare inom hållbarhet på Food and Beverage Sverige, Coor.
Planera event och catering: från idé till nöjd kund
Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.
Att arbeta med värdskap och service på hotell och restaurang, kan vara det roligaste som finns! Den här kursen vänder sig till dig som arbetar med service inom hotell och restaurang.
Webbutbildning - Grundutbildning i service och bemötande
Vill du öka kundnöjdheten och bli bättre på att möta dina kunders förväntningar? Kursen vänder sig till dig som arbetar inom café och restaurang och vill höja nivån på verksamhetens service och bemötande.
En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen
Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.
Få kunskap om hur du skapar en sund arbetsplats där dina medarbetare trivs. Kursen riktar sig till dig som har en ledande befattning inom din verksamhet.
En stremad utbildning för dig som vill veta hur du ökar lönsamheten fördin meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet. Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.