Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Vill du få stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg? Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Lär dig om HACCP, ett arbetssätt för kontrollera alla faror som kan vara ett hot mot livsmedelssäkerheten - nu som streamad kurs.
Streamad utbildning - Grundkurs i livsmedelshantering och hygien
Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
Vi tar pulsen på Ludwig Tjörnemo, kursledare för Modern bistromat. På hans agenda just nu står det mycket resor, tävlingar och gästspel på många ställen som vill kicka igång sina säsonger.
Upptäck konsten att servera hållbar och växtbaserad mat i offentliga kök med Gustav Johansson, känd från Jävligt Gott. En kurs för yrkesverksamma som vill berika sin meny med miljövänliga och njutbara rätter.
Här hittar du utvecklande kurser inom sociala medier, digital annonsering, hållbarhet och verksamhetsstyrning som är framtagna för att passa restaurangverksamheter.
Lär dig skapa goda och fina desserter, kaffegodis och tryfflar i chokladens tecken med enkla, snabba och smarta recept. Är du nyfiken på choklad och vill sätta grunderna är det här en perfekt kurs för dig.
Vad är du sugen på att lära dig för nytt? Våra kursnyheter genomsyras av den senaste kunskapen. Och ledarna? Dom är självklart experter inom sina respektive ämnen.
Missa exempelvis inte Årets kock-vinnaren Ludwig Tjörnemo som vägleder kursdeltagarna genom modern bistromat eller Jonas Svenssons djupdykning i asiatiska smaker.
Är du redo att utforska och fördjupa dig i den asiatisk matlagning? Denna kurs är skräddarsydd för dig som vill utvecklas och inspireras av de unika smakerna och råvarorna från bland annat Japan och nordöstra Asien.
Välkommen till en gastronomisk resa där traditionella bistroelement smälter samman med moderna tekniker och kreativa presentationer. Kursen är framtagen för dig som strävar efter att laga rätter som är både samtida och genuina. Den passar allt från kvarterskrogen och bakfickan till den mest ambitiösa lunchrestaurangen.
Vad innebär hållbarhet inom besöksnäringen? Vi guidar dig genom en dag av insikter och med konkreta verktyg. Vi fokuserar på de tre pelarna som utgör kärnan i hållbarhet: ekonomi, sociala aspekter och ekologi (miljö, klimat och biologisk mångfald).
Lär dig baka tidlösa franska klassiska bakverk och efterrätter. Denna kurs är en unik möjlighet för dig som yrkesverksam bagare, kock eller konditor att fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom fransk baktradition. Moderna tekniker, hållbara råvaror och metoder är viktiga delar av kursen.
Äntligen har vi invigt våra nya, moderna utbildningslokaler på Kungsholmen i Stockholm. Det blev en kväll där insiktsfulla samtal, meningsfulla möten och förstklassig mat och dryck fick ta plats.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.