Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

GastroMerit

Inspirationsresa till Andalusien

Följ med GastroMerit på en inspirationsresa till Sevilla och Andalusen 3-6 november.
GastroMerit

Allt om ost - Grundläggande ostkunskap och osthantering

Välkommen till en heldag med ostmästare Larsson. Jörgen delar med sig av sin kunskap inom osthantering. Prova ostar, lär dig skära och förvara dem på bästa sätt. Lär dig sätta ihop en ostservering med ostar i bästa skick, av bra kvalitet och med optimal ekonomi.
GastroMerit

Svenska baljväxter - Växtbaserad husmanskost för en hållbar framtid

Välkommen till vår spännande kurs i matlagning med baljväxter, där vi utforskar hur svensk gastronomi och kulturdriven baljväxtodling kan samverka för att skapa framtidens klassiker för en god och hållbar framtid.
GastroMerit

Streamad utbildning - Livsmedelshygien och HACCP

Vill du få stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg? Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Lär dig om HACCP, ett arbetssätt för kontrollera alla faror som kan vara ett hot mot livsmedelssäkerheten - nu som streamad kurs.
GastroMerit

Streamad utbildning - Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
GastroMerit

Träffa våra kursledare: Ludwig Tjörnemo

Vi tar pulsen på Ludwig Tjörnemo, kursledare för Modern bistromat. Han delar med sig av sina tankar kring hållbarhet, sin syn på modern bistromat och berättar om vad du som kursdeltagare kan förvänta dig av kursen.
GastroMerit

Växtbaserat och Jävligt Gott

Upptäck konsten att servera hållbar och växtbaserad mat i offentliga kök med Gustav Johansson, känd från Jävligt Gott. En kurs för yrkesverksamma som vill berika sin meny med miljövänliga och njutbara rätter.
GastroMerit

Övriga kurser och utbildningar

Här hittar du utvecklande kurser inom sociala medier, digital annonsering, hållbarhet och verksamhetsstyrning som är framtagna för att passa restaurangverksamheter.
GastroMerit

Choklad och desserter

Lär dig skapa goda och fina desserter, kaffegodis och tryfflar i chokladens tecken med enkla, snabba och smarta recept. Är du nyfiken på choklad och vill sätta grunderna är det här en perfekt kurs för dig.
GastroMerit

GastroMerit: Kursnyheter 2024

Vad är du sugen på att lära dig för nytt? Våra kursnyheter genomsyras av den senaste kunskapen. Och ledarna? Dom är självklart experter inom sina respektive ämnen.

Missa exempelvis inte Årets kock-vinnaren Ludwig Tjörnemo som vägleder kursdeltagarna genom modern bistromat eller Jonas Svenssons djupdykning i asiatiska smaker.
GastroMerit

Asiatiska smaker och råvaror

Är du redo att utforska och fördjupa dig i den asiatisk matlagning? Denna kurs är skräddarsydd för dig som vill utvecklas och inspireras av de unika smakerna och råvarorna från bland annat Japan och nordöstra Asien.
GastroMerit

Modern bistromat

Välkommen till en gastronomisk resa där traditionella bistroelement smälter samman med moderna tekniker och kreativa presentationer. Kursen är framtagen för dig som strävar efter att laga rätter som är både samtida och genuina. Den passar allt från kvarterskrogen och bakfickan till den mest ambitiösa lunchrestaurangen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.