Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om oss

Diskteknik – nu en del av Martin & Servera

Varför har jag hamnat här?
Från 1/1 2021 är Diskteknik en del av Martin & Servera.

Från och med 1 januari 2021 finns ett nytt affärsområde för restaurangutrustning och non food inklusive kemtekniska produkter inom Martin & Servera Restauranghandel. Hos oss kan du som kund prata med, och träffa, specialistkonsulter, säljare och tekniker inom restaurangutrustning och non food, inklusive kem.

Disktekniks produkter kommer fortsatt finnas kvar i sortimentet och du köper dem, och får din leverans, via Martin & Servera.

För dig som idag är kund till Diskteknik har du under hösten fått en ny kontaktperson och säljare på Martin & Servera. Precis som tidigare kommer vi ge dig experthjälp och kunskap att välja de produkter och tjänster du behöver för din verksamhet inom disk, tvätt, städ och non food.

Vad vill du göra?

Sortiment

Jag vill beställa produkter från Disktekniks sortiment

Diskteknik är vårt eget varumärke med kemtekniska produkter. Vi har ett stort sortiment av miljömärkta produkter för professionell rengöring av storköksmiljöer, som till exempel restauranger, caféer, skolor och hotell. Produkterna är framtagna för disk, tvätt och städ.
Kontakt

Jag vill boka service på mina maskiner

Vi har en egen teknik- och serviceavdelning med specialistkunskap och lång erfarenhet av restaurangkök och diskrum. Vi hjälper dig med inköp och installation, och reservdelar om något behöver bytas ut. Vi erbjuder också serviceavtal med funktionskontroller så att din utrustning fungerar som den ska och får en lång livslängd.
Om oss

Jag vill veta mer om Diskteknik och Martin & Servera

Nu har Martin & Servera förstärkts med ytterligare specialistkonsulter, säljare och tekniker inom restaurangutrustning och non food, inklusive kem, som flyttat över från Diskteknik. Det innebär flera attraktiva nyheter för dig som är kund.
Sortiment

Jag vill veta mer om Non Food

Vi erbjuder ett brett sortiment inom non food och våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som måste tas i vardagen. I vårt sortiment hittar du allt du behöver och kan göra klimatsmarta val. Exempelvis vilket kem som ska användas och hur det doseras. Eller vilka take away-kassar som passar bäst för just din verksamhet.
Sortiment

Jag vill få mer information om Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.