Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Lönsamma tips från Restaurangtjänster

Efter en hektisk period brukar det vara lite lugnare i början på ett nytt år. En tid att se över den kommande säsongen, kostnader och avtal. Här har vi samlat ihop några tips för att starta året på bästa sätt.

Se över dina inköp och avtal

Restaurangtjänster kan hjälpa dig till en lönsam verksamhet, med vassa avtal på allt från kassalösningar till redovisning, musik och vatten! Med Still Sparkling får du ett friskt, gott och kylt vatten som inte har fraktats långa sträckor eller tar slut. Och du sparar på både ryggar och utrymmen i förråd och kylar. Via Restaurangtjänster får du 800 kronor rabatt per månad i 36 månader. 

Låt svinnet bli lönsamt

Blir det mat över efter serveringen, eller bullar kvar när det närmar sig stängning? Med appen Karma kan du enkelt sälja ut dina överblivna rätter till reducerat pris och hitta nya gäster. Du slipper kasta mat och förlora pengar.

Med Generation Wastes tjänster och utbildningar får du koll på svinnet i köket och kan driva en mer lönsam restaurang. Du får ett digitalt mätverktyg och den kunskap du behöver så du kan minska mängden svinn både från kök och servering.

Spara tusenlappar på rätt kortinlösenavtal

”Att spara tusenlappar varje månad utan att göra något borde alla vara intresserade av” säger Martin Knutas, som driver MattiasMat i Skövde. Vi har förhandlat fram ett av de mest förmånliga avtalen på marknaden för korttransaktioner. Idag sparar en kund som använder sig av våra avtal hos Swedbank Pay i snitt 10 000 kronor om året. Beräkna vad du skulle spara direkt på hemsidan, eller skicka in en faktura från din nuvarande inlösare till oss så hjälper vi dig.

Få koll på ditt lagervärde

Med tjänsten Inventering från Martin & Servera får du koll på ditt lagervärde och dina kostnader. Med det enkla och användarvänliga verktyget kan du halvera tiden det tar att inventera, sänka dina råvarukostnader och minska ditt svinn.

Jobba lönsamt i köket

Få kunskap och tips för att nå önskad lönsamhet. Kursen Grunderna i restaurangekonomi går igenom kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering. Kursen finns både på plats i GastoMerits lokaler eller som webbutbildning så du kan delta var du än befinner dig.

Fler av våra tjänster och utbildningar

Tjänster

Få koll på dina leveranser med Martin & Servera-appen

Med Martin & Servera-appen får du en samlad bild över dina leveranser, notiser med aktuell leveransstatus och information om eventuella ändringar i din order. Genom att förenkla, frigöra tid och skapa trygghet, vill vi att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.
GastroMerit

Välkommen till GastroMerit

Här hittar du marknadens bästa utbud av kurser inom kategorier som ledarskap, ekonomi och dryck. Utbildas av kursledare som är riktiga experter inom sina områden.
Scrolla ner på sidan för att hitta rätt kategori.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.