Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Restaurangtjänster sparar tusentals kronor till Martin & Servera-gruppens kunder


Johan Granlund, chef för restaurangtjänster på Martin & Servera.
De restauranger som går genom Restaurangtjänster kan ta del av ett brett utbud av förmånliga avtal och erbjudanden som till exempel kortinlösenavtal, el och försäkringar.

Restaurangtjänster är tillgängligt utan kostnad för alla kunder till Martin & Servera-gruppens bolag och gör det enklare för kunderna att beställa och skräddarsy sina tjänstepaket helt ifrån de egna behoven.

”I snitt sparar en restaurang 10 000-20 000 kr per år bara på vårt kortinlösenavtal. En vanlig reaktion är att de önskar att de vetat om möjligheten tidigare”, säger Johan Granlund, chef för restaurangtjänster på Martin & Servera.

 

”Restaurangerna har ofta standardavtal, men här sköter vi förhandlingarna åt dem och ger schysta avtal. Det är lönsamt för kunden som oftast sänker sina kostnader rejält och för de företag som ha erbjudanden på Restaurangtjänster eftersom de får nya kunder. Alla vinner på att vara med”, fortsätter Johan.

 

"I snitt sparar en restaurang mellan 10 000-20 000 kr per år bara på vårt kortinlösenavtal"

Johan Granlund

Heltäckande avtal och erbjudanden

Restaurangtjänster ersatte Premiumportalen i april 2022 och blev med det kostnadsfritt och tillgängligt för alla kunder i Martin & Servera-gruppen.

 

”Vi växer snabbt och ju större antal kunder vi har, desto starkare förhandlingskraft har vi”, säger Johan.

 

Restaurangtjänster passar både till privata kunder och kedjekunder. Vi har satsat på heltäckande avtal och erbjudanden för en typisk restaurang. För en kund som håller på att starta upp en restaurang är det perfekt att kolla på Restaurangtjänster eftersom det förenklar mycket för krögaren då vi bland annat har färdiga paket för kassa, kortinlösen och betalterminal. De som drivit restaurang en längre tid kommer också att hitta passande erbjudanden. De som dessutom driver flera restauranger har naturligtvis ännu mer att spara”, fortsätter Johan.

Upptäck Restaurangtjänster

Här samlar vi alla våra tjänster som förenklar din vardag.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.