Vi förenklar vardagen för dig i restaurangbranschen
Det gick tyvärr inte att logga in
Kontot är inte aktiverat för martinservera.se. Vänligen kontakta säljare.
Underhåll av sidan pågår. Försök logga in senare.
Denna webbsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen behöver du ha fyllt 20 år.
När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre accepterar jag även att webbplatsen använder cookies och hanterar mina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Läs mer
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Kiviks Musteri ligger på en unik plats; på ena sidan Hanöbukten med vackra stränder, på den andra nationalparken Stenhuvud och på den tredje böljande äppelodlingar. Här har man funnits ända sedan 1888 då de första äppelträden planterades.
I samma anda och med samma passion är det idag fjärde generationen i familjen Åkesson som driver musteriet vidare och gör olika sorters must, cider, lemonader, juicer och annat gott. De tar också emot besökare till sina äppelträdgårdar året runt.
"Medvetenheten bland konsumenter fortsätter att öka - man vill ha produkter som inte bara smakar gott utan som också är äkta, ärliga och hållbara."
– Medvetenheten bland konsumenter fortsätter att öka - man vill ha produkter som inte bara smakar gott utan som också är äkta, ärliga och hållbara. Där kommer vi in på ett naturligt sätt med våra produkter, vårt hantverksarv och våra traditioner, säger Carl Levinsson, produktchef på Kiviks Musteri och femte generationen i familjeföretaget.
Premiumserie för restauranger och caféer
Kiviks Musteri har tagit fram en premiumserie med klassiska äppelmuster och ekologiska lemonader i fina småflaskor särskilt för caféer, restauranger och barer. Samtliga är glasflaskor på 27,5 cl.
– Senaste nytt är en ekologisk grapelemonad. En klassisk frisk lemonad med fin balans mellan grapefruktens sötma och syra. Vårt långa hantverksarv och tradition ligger till grund för denna tidlösa dryck, gjord på noggrant utvalda råvaror, säger Carl Levinsson.
Vi pratade med Anders Östlin som jobbar på Kiviks Musteri för att höra mer om äppelmust, hur mustningen går till och vilka smaker som känns aktuella just nu. Vi fick också höra mer om lemonad och årets smaker.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.