Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Bestseller bowls
Recept skrivet av
Orkla
Bowl med Anamma® Pulled Vego, Hållö® Handskalade Räkor eller Anamma® Eko Falafel – samma grund och lägg till det protein du önskar!
Ingredienser
800 g – 1 kg Anamma® Pulled Vego
50 cocktailtomater
100 g syltade rotfrukter
200-300 g sallad på Krögarklass® Fyra Skånska Gryn
100 g friterad aubergine
200 g gravad blekselleri
8-10 vårlökar
Från receptet
548743, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
459883, KRÖGARKLASS, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg)
{{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Tillagning
Syltade Rotfrukter
Välj ut de rotfrukter du vill sylta. Skala och strimla fint.
Lägg i 1-2-3 lag och låt stå över natten.
Friterad Aubergine
Här kan du använda skal eller skiva auberginen rakt över.
Salta och lägg i press mellan papper.
Fritera i het olja tills gyllenbruna. Salta.
Marinerad Vårlök
Skiva löken tunt.
Smaksätt med olivolja, salt och peppar.
Hacka ner lite bladpersilja
Gravad Blekselleri
Tvätta och skiva sellerin tunt.
Blanda 2 delar socker, ½ del salt och kummin.
Blanda och låt grava i 1 dygn
Bygg din BOWL med alla goda saker!
Från receptet
548743, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
459883, KRÖGARKLASS, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg)
{{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)