Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Visste du att man kan marinera grilloumi? Här har våra svenska ostburgare fått extra sting av stark chilisås. Tillsammans med en fräsch citruscoleslaw gör den marinerade osten det här till en riktigt god burgare. Marinera mera!
Marinera grilloumiburgarna i chilisås och olivolja medan du gör citruscoleslaw. Blanda morötter, vitkål och rödlök i en stor skål. Tillsätt majonnäs, citrussaft och koriander. Rör om.
Låt coleslawen dra medan du steker ostburgare på medelvärme, några minuter på varje sida, tills de är gyllene.
Lägg sallad i bröden och varva sedan grilloumiburgare med chilisås, coleslaw och skivad tomat tills du får lägga locket på.
Sötpotatis är en av grilloumins bästa smakkompisar. Låt den och osten bakas i ugnen medan du rostar nötter och repar myntablad. Lägg till grönkål eller spenat och strö över granatäpplekärnor som gör allting snyggt och lite syrligt. Toppa med en rejäl klick hummus.
Bjud på en smakrik, lite het vegogryta med bönor och grönsaker. Stekta tärningar av Grilloumi passar perfekt till den fylliga tomatsmaken. En riktigt god lunch eller middag för många.
Klassisk sydamerikansk förrätt på marinerad fisk gör sig utmärkt som vegetariskt alternativ. Byt ut fisken mot Grilloumi marinerad i chili, koriander, vitlök och lime. Lägg till mango, avokado och gästernas jubel.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.