Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Chokladmuffins med geléhallonfluff.
Ingredienser
12 st
120 g vetemjöl
180 g strösocker
3 g bakpulver
5 g bikarbonat
4 g salt
3 g vaniljsocker
50 g kakao
55 g ägg
120 g vegetabilisk olja
225 g hett vatten
Geléhjärtan fluff
125 g geléhjärtan
500 g grädde
röd karamellfärg
Tillagning
Sätt ugnen på 170°.
Sikta ner de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa samman ägg och olja lätt i en annan bunke.
Vänd ner de torra ingredienserna med en slickepott.
Tillsätt lite i taget av hett vatten och blanda till en slät smet.
Fyll muffinsformarna till 3/4 med smet och grädda mitt i ugnen i 17–18 minuter.
Prova med sticka att de är genomgräddade, låt svalna helt.
Geléhjärtan fluff
Häll grädden i en kastrull och lägg i geléhallonen.
Värm försiktigt tills geléhallonen smält. Det får inte börja koka.
Rör ner lite färg om du vill ha en starkare rosa färg på fluffet.
Häll i en burk och låt svalna i kylskåpet helst över natten men minst 5 timmar så den blir riktigt kall.
Vispa upp och spritsa på muffinsen.
Artiklar ur receptet
508333, Aroma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
537282, Martin & Servera, Danmark
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
456483, KOCKENS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
512053, KUNG MARKATTA, Dominikanska republiken
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg