Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Couscous med asiatisk Touch och härliga texturer.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 10 dl couscous
  • 2,5 msk sesamolja, mild
  • 1 l vatten
  • 3 msk Bong Asian fond - Rd and hot
  • 1 näve späda salladsblad
  • 15 st rädisor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 3 msk grönsaksfond

Från receptet

Asian fond red hot 1liter
556738, BONG, Belgien
{{jmfprisString}}/liter (l) {{jmfPrisDeladString}}/liter (l)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Grönsaksfond 1L
199430, BONG, Belgien
{{jmfprisString}}/liter (l) {{jmfPrisDeladString}}/liter (l)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk

Tillagning

  1. Lägg couscousen i en bunke, ringla på sesamolja.
  2. Koka upp vatten och fond, slå det kokande över grynen och rör om.
  3. Täck bunken och låt det svälla 10 minuter. 
  4. Lufta grynen och rör i salladsblad, skivad rädisa och pumpakärnor.

Från receptet

Asian fond red hot 1liter
556738, BONG, Belgien
{{jmfprisString}}/liter (l) {{jmfPrisDeladString}}/liter (l)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Grönsaksfond 1L
199430, BONG, Belgien
{{jmfprisString}}/liter (l) {{jmfPrisDeladString}}/liter (l)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.