Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Det här är en gluten-, laktos-, mjölkprotein-, ägg- och nötfri kaka som funkar utmärkt att servera exempelvis till veganer. Om du inte vill göra den som en kaka så räcker receptet till ca 35 bollar eller längder á 30 g styck.
Ingredienser
35 portioner
500 g urkärnade dadlar
100 g kokosfett
30 g vaniljsocker
50 g kakao
200 g riven kokos + 100 g till garnering
150 g hyvlad mandel
Tillagning
Hacka dadlarna i bitar och blötlägg 1 timme.
Smält kokosfettet försiktigt i mikron.
Sila av dadlarna och mixa i maskin tillsammans med kokosfettet.
Blanda resterande ingredienser i en bunke.
Tillsätt dadelsmeten och blanda ihop allt med en slev.
Pressa ut på en plåt, ca 10 cm lång och 2 cm hög. Eller rulla 30 g bollar och strö eller rulla i kokos.
Förvara i kyl. Längden skärs upp i ca 2 cm breda bitar. Dessa kan förvaras både i kyl och frys och håller i flera veckor. Bara att ta fram vid behov.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.