Produktlarm: GENNARO AURICCHIO SPA, COLOMBO, återkallar artikeln Gorgonzola Piccante 1,5,kg (artikelnummer 108976). Återkallas på grund av mikrobiologisk risk. Detta är en försiktighetsåtgärd då listeria påträffats av leverantören.
Produktlarm: Kronägg AB, Kronägg Frigående, återkallar 5 st artiklar Ägg från frigående höns (artikelnummer 104875, 428235, 435602, 448613, 101002). Återkallas av producent på grund av upptäckt salmonella i stallmiljön. Inga ägg har bekräftats med smitta.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Gustav Trägårdh på Sjömagasinet i Göteborg har förenat havets och skogens läckerheter till en drömkomposition! Lika enkel som den är fantastiskt god att laga till under sensommaren och hösten.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Tidsåtgång: 2 tim
5 st kokta humrar
500 g kantareller
3 st skalad schalottenlök
5 klyftor vitlök, skalad
3 dl grädde
50 g dill
30 g smör
50 g extralagrad prästost
salt och peppar
Tillagning
Klyv humrarna, rensa och skär köttet grovt.
Stek kantarellerna i smöret med schalottenlök.
När det börjar brynas, tillsätt vitlök och grädde och koka tjockt.
Tillsätt hummerkött och dill, smaka av med salt och peppar.
Fyll skalen, riv över prästost och gratinera tills gyllene.
Servera med en grillad citronhalva!
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.