Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Låt färsen halvtina och dela den sedan i grova tärningar.
Blanda fisk, salt, ägg, potatismjöl, grädde och tabasco.
Kör i blandare några minuter. Häll smeten i spritspåsar och låt vila i kyl, gärna över natten.
Spritsa ”korvar” i ett bleck med panko. Rulla så att ströbrödet täcker runt om och stek i rikligt med matfett alternativt fritera till gyllenbrun och genomstekt.
Braxenfärs - Hållbar svensk vildfisk som gör gott och smakar gott
Nu är det möjligt att laga god och nyttig mat från fisk som tidigare har släppts tillbaka i vattnet. Braxenfärsen framställs av braxen som är fiskad i Vänern och Mälaren, och har fått grönt ljus i WWF:s fiskguide, för att den är fiskad på hållbara bestånd och med skonsamma metoder.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.