Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
”Jag gillar att utmana mig själv. Min drivkraft är att utvecklas. Jag vill inte stå stilla, jag funderar ständigt på hur min matlagning kan bli ännu bättre”, säger Jimmi Eriksson, lagkapten för Svenska Kocklandslaget.
Ta av de yttre bladen av spetskålen, strimla och vacumförpacka med lite vinäger, salt och rapsolja. Ställ i kyl.
Baka resten av spetskålen hel i ugn tills mjuk på 150°. Strimla ner ena för kålpudding och dela ner den andra grovt.
oka småpotatis mjuk, kyl ned något. Krossa potatisen lätt och fritera på 180° tills gyllene. Blanda upp med grovt skurna kålen. Toppa med gräslöksemulsion sedan syrad kål.
Gräslök mixas med rapsolja och eventuellt spenat till grön olja. Slå sedan en emulsion på gräslöksoljan, dijon, 1ägg, vinäger och salt.
Blötlägg ströbröd med mjölk och låt stå. Blanda lök, bakad & strimlad kål, hjortfärs och ägg. Blanda sedan i ströbrödet. Baka av i form på 100° tills innertemp på 65°, kyl ned. Skär sedan i portionsbitar och stek. Efter stekning så häll i grädde och koka ur till en snabb sås och servera.
Vi rekommenderar
Inspiration
Jimmi Eriksson: Utveckling är min drivkraft
”Jag gillar att utmana mig själv. Min drivkraft är att utvecklas. Jag vill inte stå stilla, jag funderar ständigt på hur min matlagning kan bli ännu bättre”, säger Jimmi Eriksson, lagkapten för Svenska Kocklandslaget.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.