Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Kräftrullar med picklad kålrabbi

Recept skrivet av
Feldt's
Små härliga rullar som passar utmärkt till förrätt, men gör sig lika bra på en buffé eller som en liten tapasrätt. Fredagsmys från havet!

Ingredienser

Receptet ger: ca 20 st

  • 1 burk kräftor i lake
  • 5 dl majonnäs
  • 1 dl hackad dragon i vinäger
  • 1-2 st kålrabbi
  • 1 dl hackad blekselleri
  • 2 st King solo vitlök
  • 3 msk grov senap
  • 1 dl finhackad rödlök
  • citronsaft efter smak
Kräftstjärt i lake 1kg
493668, FELDTS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Skiva kålrabbin lövtunt och pickla i 1-2-3-lag i minst 2 timmar.
  2. Hacka bleksellerin och pickla i 1-2-3-lag i minst 2 timmar.
  3. Häll av kräftorna i en sil.
  4. Blanda ihop majonnäs, dragon, picklad blekselleri, finhackad vitlök, grov senap, finhackad rödlök och citronsaft med kräftorna till en ganska stabbig röra.
  5. Avsluta med att rulla in röran i kålrabbin. Pynta eventuellt rullarna efter egen fantasi. Servera.

Kräftstjärt i lake 1kg
493668, FELDTS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Se också

Recept

Halstrad kummelfilé med hyvlade grönsaker, och musselbuljong

En fräsch fiskrätt som passar både till vardags och fest. Kummel är en fin och fast matfisk. Köttet är vitt och fisken passar utmärkt att både koka och steka.
Recept

Stekt hokifilé med rosmarindoftande sötsurt äppelfläsk och pepparrotscrème

Recept på panerad smörstekt Hoki, som är ett mycket bra alternativ till torsk. Inte minst miljömässigt eftersom Hoki-fisket på Nya Zeeland varit MSC-märkt sedan 2001.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.