Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Mitt i Visby ligger Wallers, en trendkänslig krog som inriktat sig på långkok och kvalitetskött från Gotland. Wallers är en av få krogar som idag är certifierad av Svenskt Kött och får använda sig av deras märke. I köket bossar kökschefen Joakim Pettersson, en äkta gotlänning som brinner för sina lokala råvaror.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Högrev
4 kg högrev (välmarmorerad!)
backtimjan
vitlök
ca 10 hela svartpepparkorn
honung
rödvin
ca 40 st pärllökar
Majonnäs
2 äggulor
2 msk rödvinsvinäger
1 msk dijonsenap
6 dl neutral matolja
ca 10 g färsk tryffel (beroende på sort och kvalitet)
salt och peppar
Tillagning
Högrev
Lägg högreven i vacuumpåse eller annan tätslutande förpackning, lägg i backtimjan, svartpepparkorn och vitlök, häll sedan i honung och rödvin.
Vacca och baka av i ugn ca 14 timmar på 80 °.
Låt svalna och skär i lagom portionsskivor, värm skivorna i ugnen på 175 ° i 6 minuter med lite flingsalt, olja och nyslungad honung.
Majonnäs
Vispa upp äggulorna, vinäger och senapen kraftigt, fortsätt vispa kraftigt och tillsätt oljan sakta.
Riv i den färska tryffeln och smaka av med salt och svartpeppar (låt gärna stå över natten då tryffelsmak och doft kommer fram mer!).
Lökarna
Skala och dela lökarna, lägg på plåt och vänd runt med timjan, olja och lite honung.
Riv gärna i lite citronzest innan lökarna går in i ugnen på 185 ° i ca 15 min eller tills de har fått fin färg och blivit lagom mjuka!
Du har artiklar i kundvagnen. Byte av datum innebär att hela ordern får ett nytt leveransdatum.
Din kundvagn är redan godkänd. För att se order gå till Mina beställningar under Mina sidor.
Det finns artiklar i din kundvagn, vill du gå till den?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.