Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Ljummen sylta på gotlandslamm brässerad i IPA från Borstahusen. Serveras med syltad rödkål, maltcrumble och libbsticka.
Ingredienser
100 g confiterat plockat lammlägg
1 dl lammfond
1 dl IPA från Borstahusen
8-10 g agar agar
200 g rödkål inlagd i 1-2-3 lag
Maltcrumble
10 g maltmjöl
50 g mjöl
100 g osaltat smör
salt
peppar
socker
Servering
10 st fina kvistar libbsticka
Vi rekommenderar
Inspiration
Konst och husmanskonst i Borstahusen
Restaurang Pumphuset ligger alldeles invid den lilla fiskehamnen i Borstahusen strax norr om Landskrona. Här huserar Fredrik Christiansson, köksmästaren som hyllar de rena smakerna och har enkelhet som sin ledstjärna.
Rör ihop ingredienser till crumble och baka i ugn, 200°.
Lägg upp sylta på en bädd av rödkål.
Toppa med crumble och garnera med libbsticka.
Strö gärna över lite flingsalt.
Vi rekommenderar
Inspiration
Konst och husmanskonst i Borstahusen
Restaurang Pumphuset ligger alldeles invid den lilla fiskehamnen i Borstahusen strax norr om Landskrona. Här huserar Fredrik Christiansson, köksmästaren som hyllar de rena smakerna och har enkelhet som sin ledstjärna.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.