Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Romsill med krasse och senapskorn

Recept skrivet av
Jimmi Eriksson och Daniel Haynes
Den här julbordssillen serveras i trevlig burk. Några goda tillbehör är tillslungad potatis, rödlök, gräddfil och gräslök.

Ingredienser

Receptet ger 1 burk

  • 1 burk inlagd sill
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 msk stenbitsrom
  • 2 msk senapskorn, röd
  • 1 st rödlök, finskuren
  • 1 knippe gräslök, finskuren
  • 1 ask krasse
  • 1 krm salt

Tillbehör:

  • Dillslungad potatis
  • Gräddfil
  • Gräslök
  • Rödlök

Tillagning

  1. Sila av lagen från sillen med hjälp av en sil.
  2. Klipp krassen grovt med sax.
  3. Blanda crème fraiche, rödlök, senapskorn och salt i en bunke.
  4. Tillsätt rommen, sillen, gräslöken och krassen försiktigt och förvara i en glasburk i kylen 2–3 dagar innan servering.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader