Vi upplever störningar på telefonin för tillfället. Problemet är felanmält och vår telefonileverantör arbetar med att lösa problemet. För order, var vänlig använd e-handeln. Vi ber om ursäkt för de problem detta kan medföra.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Prova ett alternativ till den klassiska peston genom detta, snabba recept där blomkål, rostade solroskärnor, lite parmesan och Knorrs ekologiska grönsaksbuljong får utgöra stommen. Peston smakar också bra som tillbehör till fisk och kyckling.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1,5 kg blomkål
250 ml olivolja, mild
50 g solrosfrön, rostade
40 g parmesan, riven
25 g Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong med låg salthalt
2 g citronzest
20 g citronjuice
5 g salt
peppar
Tillagning
Vänd blomkålen i lite av olivoljan och rosta buketterna i ugn vid 210 C i 10-15 minuter. Spara 1/5 av buketterna till servering.
Mixa resterande av buketterna till slät puré tillsammans med solrosfrön, parmesan, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong och olivolja.
Justera smaken med citron zest, citron juice, salt och peppar.
Servering
Servera peston, rostade blomkålsbuketter, extra parmesan till nykokt pasta.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.