Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Bistrot: En lunchrestaurang där säsongens råvaror lagas från grunden
Anders Åhsberg är restaurangchef på Bistrot, personalrestaurangen på Martin & Servera i Årsta. Dagligen serveras lunch för cirka 200 lunchgäster. Ibland testas råvaror eller utrustning i köket, andra dagar hålls kundmöten eller matfotograferingar i den saluhallsliknande miljön.
Dela kycklingfiléerna på längden utan att skära igenom.
Fyll med spenat och ostblandning. Vik ihop igen.
Salta och peppra, pensla med olja eller smält smör.
Bryn i ugn på 260° i cirka 10 minuter.
Ta ut och kyl ugn till 140° och stek färdigt kycklingen. Innertemperatur 68°.
Tranchera kycklingbrösten så att varje bit väger cirka 85 g. Servera två bitar per portion.
Morotssky
Fräs lök och morötter i olja.
Häll på en liter vatten, vin och fond. Sjud i en timme.
Sila och reducera till 0,3 liter.
Smaka av med salt, peppar och lite malet korianderfrö.
Häll i morotsjuicen och red med maizena till önskad konsistens.
Savoykål
Stek lök och senapsfrö i olja.
Vänd i savojkålen och dijonsenapen.
Stek under snabb omrörning tills kålen börjar mjukna.
Ta upp och smaka av med salt och peppar.
Potatisstomp
Koka potatisen med skal och krossa den grovt med en potatisstampare.
Bryn potatisen i smör på hög temperatur, salta och peppra.
Vi rekommenderar
Inspiration
Bistrot: En lunchrestaurang där säsongens råvaror lagas från grunden
Anders Åhsberg är restaurangchef på Bistrot, personalrestaurangen på Martin & Servera i Årsta. Dagligen serveras lunch för cirka 200 lunchgäster. Ibland testas råvaror eller utrustning i köket, andra dagar hålls kundmöten eller matfotograferingar i den saluhallsliknande miljön.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.