Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
En klassisk italiensk rätt som passar utmärkt att servera i sommartider. Receptet är skapat av Jennie Walldén, Årets Mästerkock 2013.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
10 skivor entrecôte à 225 gram
500 gram ruccola
3 hela citroner
3 hela vitlökar
150 g hyvlad parmesan
Olivolja
Salt & peppar
Tillagning
Salta och peppra köttet.
Grilla det över direkt värme tills du har en kraftig grillyta och köttet är runt 50 grader (det eftersteker och går upp några grader).
Låt det vila på en skärbräda i ett par minuter.
Tryck ut den grillade vitlöken i en mortel.
Tillsätt olivolja, grillad citron och salt- och peppar rör ihop till en pesto. Ställ åt sidan.
Lägg upp ruccola på ett stort serveringsfat.
Tranchera och lägg på köttet.
Pressa över grillad citron och ringla över rikligt med olivolja.
Klicka sedan över den grillade vitlökspeston.
Strö över flingsalt, dra några varv med pepparkvarnen och hyvla till sist över parmesanosten.
Artiklar ur receptet
410514, M/S PREMIUM, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg)
{{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
Hållbara Val
299966, F&G M/S, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
111625, F&G M/S, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
223347, Martin & Servera, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg