Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Varm brie de Meaux med sommartryffel, röd endiv, rostade valnötter och honung.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer Varm brie de Meaux:
1½ kg brie de Meaux
50 g färsk sommartryffel
1 msk svart tryffelolja
Röd endiv:
2 röda endiver
2 msk olivolja
1 msk citronsaft
Rostade valnötter:
Till servering:
1 dl flytande Acaciahonung
Vintips till rätten
422980, GALATEA, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Tillagning
Varm brie de Meaux
Dela osten på mitten.
Hyvla tryffeln i tunna skivor.
Vänd försiktigt upp dem med tryffeloljan.
Lägg tryffeln på ena osthalvan och lägg på den andra halvan.
Rulla in osten i smörpapper och aluminiumfolie.
Värm på grillen i 15 minuter tills den blir varm och börjar smälta.
Röd endiv
Skär loss bladen på endiven.
Vänd upp med olja och citron.
Rostade valnötter
Lägg valnötterna i blöt över natten.
Ställ i kyl.
Torka av nötterna och rosta dem försiktigt i en torr stekpanna.
Vid servering
Servera med flytande Acaciahonung.
Vintips till rätten
422980, GALATEA, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}