Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om utvalt med omsorg
Hållbarhet

Om utvalt med omsorg

Hållbarhet är viktigt för Martin & Servera. Det handlar inte bara om att utveckla våra egna verksamheter, utan om att vi vill förflytta hela branschen i hållbar riktning. Vår storlek gör det möjligt.
Vi har antagit flera långsiktiga hållbarhetsmål. Det mest övergripande handlar om att vår verksamhet ska vara klimatneutral senast 2030. Vi vill vara med och påverka utvecklingen av hållbara livsmedel och samtidigt förenkla för våra kunder. Läs mer om Martin & Serveras hållbarhetsarbete här

Martin & Servera krokar arm med tio leverantörer för att tillsammans göra skillnad. Utvalt med omsorg är ett initiativ där vi varje månad låter en av våra leverantörer berätta om sina målsättningar och sitt arbete med hållbarhet. Vi vill med detta öka kunskapen och underlätta för val av produkter som producerats med omsorg om människor, djur och natur. Genom ökad kunskap gör vi det lättare att göra medvetna och hållbara val.
 
Tillsammans arbetar vi mot en mer hållbar framtid!
Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att kunna vara restaurangens bästa partner behöver vi agera som ledare inom hållbarhet och göra det enkelt för dig att göra hållbara val.
I praktiken betyder det att du automatiskt är en del av allt det arbete som Martin & Servera gör för en mer hållbar framtid. Om du önskar kan du välja att ta ytterligare steg i hållbar riktning, genom att till exempel välja mer ekologiska produkter, mer växtbaserat eller dra ner på antalet leveranser per vecka.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.