Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Kalkylering & Inventering

Vi gör det möjligt för dig att öka din lönsamhet, få full kontroll på din prissättning, ta kontroll över dina råvarukostnader och effektivisera din inventering!
Tjänsten Kalkylering & Inventering från Martin & Servera hjälper dig att få kontroll och överblick över din restaurangekonomi.

I tjänstens kalkyleringsdel, Kalkyl & Recept får du full kontroll över kostnader och prissättning på dina menyer och maträtter.

I tjänstens Inventeringsdel får du bättre koll på ditt lagervärde, kan minska svinnet och få kontroll på dina kostnader. Genom att använda Martin & Servera Inventering kan du halvera din inventeringstid och få tid över till annat.

Video

Film - Kalkylering & Inventering

Kalkyl & Recept


Har du full koll på dina råvarukostnader?
Sätter du rätt pris på rätterna du serverar?
Vet du vilka rätter som är mest lönsamma i din meny?

Marginalerna i restaurangbranschen är små och det gäller att ha full kontroll på dina kostnader och din prissättning för att vara säker på att du tjänar de pengar du tänkte dig.

Fördelen med att kalkylera är du får full koll på dina råvarukostnader och din prissättning. Du kan sedan jobba med att förändra dina råvarukostnader genom att ändra mängder eller byta ut ingredienser samt simulera hur du ska prissätta rätten för att få den lönsamhet som du tänkt dig.

När du kalkylerat de rätter du serverar kan du sedan jämföra vilka rätter som är mest lönsamma och sätta en strategi för hur du kan öka försäljningen av dessa. En noggrant kalkylerad meny ökar lönsamheten för din restaurang. Så den tid det tar att kalkylera dina rätter är en riktigt bra investering.

Med Martin & Servera Kalkyl & Recept får du full kontroll. Här kalkylerar du dina rätter och får dina råvarukostnader uppdaterade när det sker en prisförändring.

Du kan enkelt skapa egna recept eller kopiera och justera något av de tusentals recept som kommer med i tjänsten.

Inventering

Att inventera kan ofta ta lång tid och vara krångligt. Men genom att regelbundet inventera får du bättre koll på ditt lagervärde, du kan minska svinnet och du får kontroll på dina kostnader.

Det finns många anledningar till varför du ska inventera dina lager. Du får bättre ordning och en bättre uppföljning av ekonomin, det är även ett bra sätt att få koll på eventuellt svinn. Enligt skattelagstiftningen så ska du inventera minst en gång per år.

Vi rekommenderar att du inventerar varje månad. Det är det enda sättet för dig att få ett fullständigt månadsresultat så att du vet hur det går för din verksamhet.

Genom att använda Martin & Servera Inventering kan du halvera din inventeringstid och få tid över till annat.

Du kan på några minuter skapa dina inventeringslistor utifrån vad du handlat från Martin & Servera. Priserna hämtas direkt från våra system – så du har alltid en korrekt och aktuell bild av hur mycket ditt lager är värt. Du kan självklart även komplettera din inventering med artiklar som du har köpt från andra leverantörer.

Priser

Abonnemangskostnader för Kalkylering & Inventering
  • Båda delarna i tjänsten Kalkylering & Inventering – 399 kr/månad och kundnummer
  • En av delarna i tjänsten, antingen Kalkylering eller Inventering – 209 kr/månad och kundnummer
Här kan du se en komplett prislista.

Gratis prova-på-period

För att du ska få möjlighet att verkligen bekanta dig med systemet erbjuder vi en gratis provperiod på 60 dagar. När provperioden är slut faktureras du enligt ovan prislista, om inget annat sagts. Gäller enbart dig som inte har tjänsten Kalkylering & Inventering eller MOR Online samt inte testat tjänsten tidigare.

Du som idag har MOR Online kommer att kontaktas via mail med information om när ditt MOR-konto flyttas till den nya miljön

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader