Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Så startar du en restaurang
Kunskap

Så startar du en restaurang

Att starta upp en ny restaurangverksamhet innebär ofta en hektisk period med ett stort antal aktiviteter som ska genomföras och beslut som ska tas. Här guidar vi dig på vägen och delar med oss av hur vi som restauranggrossist kan stötta under arbetets gång när du ska starta restaurang.
Målsättningen är att det ska fungera så smidigt som möjligt den dagen du slår upp dörrarna till din nya restaurang. Varje restaurang är unik och det kan självklart finnas delar som saknas i vår checklista.

På följande sidor får du en bild av vad du behöver göra och när det är bra att påbörja varje del

Kunskap

Att tänka på: 6-12 månader innan du öppnar restaurang

Nu tas flera viktiga beslut och resan mot din egen restaurang börjar. Det är dags att registrera företaget, skriva affärsplan och stärka din kompetens.
Kunskap

Att tänka på: 4-6 månader innan du öppnar restaurang

Det är fortfarande många månader kvar. Men redan nu gäller det att skaffa sig fördelaktiga avtal och få en god start kring företagets ekonomi.
Kunskap

Att tänka på: 2-4 månader innan du öppnar restaurang

Nu är det dags att ta beslut inom en del områden som kan ta lite tid att få på plats. Det gäller även att stärka dig kompetensmässigt inom de områden som du behöver ha koll på när du driver din verksamhet.
Kunskap

Att tänka på: 0-2 månader innan du ska öppna restaurang

Nu närmar det sig! Det börjar bli dags att köpa in råvaror, prissätta din meny och ta emot din personal.

Är du inte kund än?

Kontakt

Välkommen att bli kund hos oss

Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar, matsal eller butik behöver, oavsett om du är en restaurang, ett litet kafé, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept. Med våra bilar kommer leverans av allt från basvaror, färskvaror och delikatesser, till utrustning, vin och öl. Ett samarbete som förenklar din vardag helt enkelt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.