Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Diskteknik: Hygien & städteknik för proffs


Anna Dahlqvist, affärsområdeschef på Martin & Serveras dotterbolag Diskteknik.
Kunskap

Få hjälp med reservdelar, service, garantiservice och installation

Genom bolaget Storköksteknik, som tillhör vårt dotterbolag Diskteknik, kan vi erbjuda service, garantiservice och installation av restaurangutrustning. Det är hit du vänder dig med alla dina serviceärende eller om du vill få hjälp med att hitta reservdelar.

Läs mer om Diskteknik

Inspiration

Diskteknik - förbättrar miljön och ökar din lönsamhet

Diskteknik är Sveriges ledande företag inom disk, tvätt och städ. De jobbar med allt från försäljning och egen produktion av miljövänliga kemtekniska produkter, import av engångsartiklar till försäljning, installation och service av storköksmaskiner. Här berättar vi om vad som utmärker dem från konkurrenterna, vikten av deras hållbara arbete och att de erbjuder utbildning som kan förbättra miljön och öka din lönsamhet.
På Martin & Servera är vi många som bryr oss om dina varor och leveranser. Här möter vi Anna Dahlqvist, affärsområdeschef på dotterbolaget Diskteknik. De hjälper dig att jobba smart, lönsamt samt hållbart med städ, disk och tvätt.

Diskteknik är ett av Martin & Serveras dotterbolag som erbjuder ett stort sortiment av miljömärkta produkter som exempelvis tvätt- och diskmedel, fläckborttagning, fönsterputs och ugnsrent. Hela 95 % av deras egna disk- och rengöringsmedel är miljömärkta.

Hos Diskteknik jobbar sextio säljare, som alla är specialister på att hjälpa dig att minska dina utgifter för städning och underhåll. Med sina 6000 kunder över hela landet har Diskteknik en djup expertkunskap kring både detta och proffsprodukter, som kan erbjudas till dig i exempelvis restaurang- och hotellbranschen.

"Vi går igenom utrymme för utrymme tillsammans med restaurangen och erbjuder smarta lösningar för varje område", säger Anna Dahlqvist. "Vi säkrar toaletterna, matsalen, baren och entrén. Det är lätt att bli hemmablind, men vi ser på ytorna utifrån gästens perspektiv", fortsätter Anna.

Erbjuder helhetslösningar

Diskteknik hjälper dig att bestämma vilka städmaterial och arbetsredskap som behövs i just din verksamhet, samt ser till att dina förråd fylls på med de produkterna du behöver. Till dig som har en mindre restaurang, och inte har så stora förråd, kan Diskteknik leverera produkter varje vecka, medan du som har en större verksamhet med fler förvaringsmöjligheter kan få dina leveranser en gång per månad.

Specialister från Diskteknik kan även träffa dig restaurangägare eller krögare som är i planeringsstadiet av en ny restaurang, ett café eller en bar. Då går ni tillsammans igenom förutsättningarna för olika materialval, både för gästytor, som till exempel matsal och entré, samt andra ytor som kök och toaletter.

"Att äta gott ska vara en upplevelse, därför är restaurangens inredning så viktig", säger Anna.

Om du valt material och ytor som är svårstädade kan underhållet bli både tidsödande och kostsamt. Det kan till exempel bli svårborttagna fläckar på det fina trägolvet vid baren. Där hade det då kanske varit smartare med ett plastgolv med träkänsla. Sammet i soffan är dessutom vackert, men mycket svårt att hålla rent.

Annas tips för din verksamhet

"Vi jobbar med städ-, disk samt tvättekonomi, och alla besparingar du gör genom att städa smart i din restaurang eller på ditt café blir pengar och tid över som kan användas på bättre sätt i verksamheten", säger Anna.

Färre produkter, smarta arbetsmetoder och korrekta doseringar är några av Annas tips för bästa städresultat. Det finns till exempel städmaskiner även för små ytor, vilket gör städjobbet enklare och resultatet bättre.

"Kemikalier är bara en liten del av städresan, men det är självklart bra att välja miljömärkt så långt det är möjligt, och det är alltid viktigt att inte överdosera samt använda rätt produkt", säger Anna avslutningsvis.

Läs mer

Kunskap

Restaurangutrustning och non food

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning och non food för alla oavsett verksamhet. Våra specialister hjälper dig med de praktiska beslut som måste tas när ett nytt restaurangkök ska inredas eller när restaurangen ska välja nya bestick, kläder till servispersonalen eller take away-kassar.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader