Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Hjälp oss att bli bättre

Sedan ett tag tillbaka har du som kund möjlighet att betygsätta och lämna omdömen på våra egna varor från Martin & Servera, Martin & Servera Premium, Martin Olsson, Formo, Destino och Kung kaffe.
Vi är stolta över våra egna varor som är framtagna för att möta våra kunders olika behov. Under de olika varumärkena hittar du både bas- och premiumartiklar och det finns allt från majonnäser, konserver och kött till kaffe och pappmuggar.

Tyck till

Arbetet och utvecklingen av våra egna varor pågår kontinuerligt och de genomgår alltid en lång kvalitetsäkringsprocess. Vi jobbar med ständiga kontroller av våra leverantörer och ställer höga krav, men vi kan alltid bli ännu bättre och det är här du som kund kommer in.

Vi vill gärna veta vad du tycker om våra märkesvaror och nu kan du med ett knapptryck betygsätta de artiklar du har beställt. Du kan också lämna ett omdöme om du vill beskriva din upplevelse av artikeln mer utförligt.

Den input och feedback vi får tar vi sedan med oss vidare i vårt arbete kring produktutveckling och sortimentsförbättring.

”Smakar lika…”

Att vi nu öppnat upp för betygsättning på våra egna varor är en del i att vi vill vara transparanta. Vi tror att du som beställare uppskattar att få veta vad kollegorna i branschen tycker om artiklarna och att du kan känna en viss trygghet i att se vad andra tycker om artikeln innan du beställer den.

Undrar du hur våra gröna ärter, artikelnummer 293967, smakar till exempel? De ”Smakar lika som alla andra ärter” enligt en anonym recensent.

Omdömen och betyg på artiklarna ser du i dagsläget endast när du är inloggad på e-handeln.

Att betygsätta eller lämna omdöme

Du kan endast betygsätta och lämna omdöme på en artikel om du är inloggad. Du kan i samband med betygsättningen välja att vara anonym om du vill och då visas inte ditt namn.

För att recensera, sök fram den aktuella artikeln och tryck på produktkortet så att du får upp produktdetaljsidan. Under bilden på artikeln hittar du en knapp där det står Betygsätt artikel.

Förutsatt att ditt omdöme inte är kränkande, hotfullt, innehåller personuppgifter eller bryter mot någon lag, så kommer vi på Martin & Servera att gå in och godkänna betyget, varpå det bli synligt på produktdetaljsidan.
Här kan du läsa om hur vi behandlar personuppgifter.

Mer om våra egna varor

Kunskap

Noggranna tester och kvalitet i fokus

Vi är stolta över våra egna märkesvaror. För att kunna leverera varor av bra kvalitet till bästa möjliga pris - direkt från oss till dig - har alla produkter vi lanserar genomgått våra noggranna kvalitetskontroller. Vi ställer också hårda krav på våra leverantörer. Det gör vi för att du som kund ska känna dig trygg när du köper Martin & Serveras egna varor.
Sortiment

I sortimentet: Våra egna märkesvaror

Här har vi samlat alla våra egna varor. Du hittar bland annat köksredskap från Destino, non-food produkter från Formo, en serie delikatesser och premiumprodukter från Martin & Servera Premium, kaffeprodukter från Martin Olsson Kaffe och basvaror av bra kvalitet till bra pris under varumärket Martin & Servera.
Kunskap

Färska burgare

Färska burgare under Martin & Serveras eget varumärke. Möra och saftiga hamburgare tillverkade enligt traditionella metoder som består av 100 % finfibrigt och välmarmorerat nötkött från ca 65 % högrev, 25 % bringa och 10 % entrecotekappa.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.