Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Nu är alla Martin & Serveras lager BRC-certifierade

Alla lager inom Martin & Servera Logistik är nu certifierade enligt matsäkerhetsstandarden BRC Storage & Distribution. Norrköping var sist ut att klara BRC-certifieringen med det högsta betyget AA.

Under två dagar var en revisor på plats i Norrköping för att tillsammans med slumpmässigt utvalda medarbetare gå igenom verksamheten och granska dokument. De gjorde nedslag i lager, fastighet och transport där det sammanlagt fanns runt 300 punkter som behövde uppfyllas. Norrköping blev certifierade med endast tre stycken mindre avvikelser och svaren på avvikelserna kommer att skickas in för godkännande inom kort.

 

”Det känns fantastiskt att alla lagerorter nu är certifierade med högsta betyg, något som är extra svårt när det rör sig om förstagångsrevisioner. BRC-certifieringarna är ett bevis på att vi har en mogen organisation i våra lagerhus. I Norrköping hade vi något andra förutsättningar och utmaningar eftersom huset har några år bakom sig. Här har alla medarbetare gjort ett arbete med uppfräschning och att lägga ned de timmarna var en förutsättning för att vi skulle lyckas så bra med certifieringen”, säger Birgitta Niemi, hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig på Martin & Servera.

 

Lagret i Halmstad har varit BRC-certifierade under flera år och det var under 2018 som ett beslut fattades om att involvera alla lager. Umeå blev certifierade i slutet av november 2018 och Enköping i januari 2019.

 

När det gäller BRC-certifieringen behöver alla lager revideras varje år för att få behålla den. Nyligen hade Halmstadslagret sin årliga revision och fick återigen högsta betyg.

Läs mer

Hållbarhet

Certifieringar

Vi vill att våra kunder ska vara trygga med att de gör affärer med ett företag som hela tiden strävar efter bättre kvalitet och mer hållbara lösningar.
Publicerad2019-05-29

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader