Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Certifieringar

Hållbarhet

Vår uppförandekod

2008 införde vi på Martin & Servera en uppförandekod, som gäller såväl våra svenska som utländska leverantörer. Med uppförandekoden vill vi säkerställa att de varor och tjänster vi köper in ligger i linje med våra krav på socialt och miljömässigt ansvar. Hur använder sig leverantörer av antibiotika i djurhållningen? Hur arbetar leverantören för minskad miljöpåverkan?
Hållbarhet

Vår plan

Som kund hos oss är du automatiskt en del av allt det arbete vi gör för en mer hållbar framtid. Som ledande leverantör till restaurangbranschen är vår målsättning hög, och vi tummar aldrig på kvaliteten. För oss går hållbarhet som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vår storlek, vår bredd, våra engagerade medarbetare och våra samarbetspartners gör att vi kan vara en god kraft som gör skillnad på riktigt.
Vi vill att våra kunder ska vara trygga med att de gör affärer med ett företag som hela tiden strävar efter bättre kvalitet och mer hållbara lösningar.

Våra miljö- och kvalitetscertifikat visar att vi har fungerande rutiner för kontroll av varor, produkter och leveranser, att matsäkerhet ständigt är i fokus och att vi hela tiden arbetar med förbättringar för att minska miljöbelastningen och effektivisera verksamheten.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader