Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ägare

Martin & Servera-koncernen är ett svenskt, familjeägt företag som ägs av Axel Johnson AB till 70 % och familjen Oldmark till 30 %. Axel Johnson AB har arbetat med handel sedan 1873 och familjen Oldmark sedan 1897.

Axel Johnson

Axel Johnson-koncernen är ett handelsbolag med fokus på den nordeuropeiska marknaden. Företaget har mer än 20 000 anställda och omsätter ca 70 miljarder kronor. Koncernen har tusentals handelspartners världen över, vilket gör Axel Johnson till ett av de största handelsbolagen på den nordiska marknaden.

För Axel Johnson är handel något som utvecklar människor och bygger samhällen. Alla bolag inom koncernen ska vara en del av den hållbara utvecklingen och en positiv förändringskraft i de samhällen bolagen är en del av.

Bolag i Axel Johnson-koncernen

Axel Johnson International är en marknadsledande teknikhandelskoncern som vänder sig till industriföretag i hela Europa.
Läs mer »

Axfood är ett börsnoterat företag med genuint intresse för människor och mat. Fokus ligger på att driva och utveckla attraktiva matkoncept. Axel Johnsons ägarandel är ca 50 %.
Läs mer »

Åhléns är en av Nordens ledande detaljhandelskoncerner. I alla varuhus och butiker ligger fokus på modern och inspirerande shopping.
Läs mer »

Kicks är en av Nordens ledande detaljhandelskoncerner. I alla varuhus och butiker ligger fokus på modern och inspirerande shopping
Läs mer »

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist med ett stort engagemang för att utveckla den svenska måltidsbranschen. Axel Johnsons ägarandel är 70 %.

Novax är Axel Johnsons investeringsbolag som nosar upp tillväxtföretag som söker partner för att växa.
Läs mer »

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster. Axel Johnsons ägarandel är ca 25 %.
Läs mer »

Familjen Oldmark

Den 3 januari 1897, tog Martin Olsson över sin brors kryddbod på Hötorget 11 i Stockholm. Det var starten för vad som senare skulle bli fullsortimentsgrossisten Martin Olsson.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader