Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Gastromerit – Information om bokning, fakturering och avbokning

GastroMerit

Corona-information från GastroMerit

Med anledning av den pågående coronapandemin bevakar Martin & Servera läget och följer kontinuerligt informationen från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Vi vill bidra till ett ansvarsfullt agerande som vare sig bidrar till oro eller smittspridning.

För våra lärarledda kurser har vi rutiner som gör att du som kursdeltagare ska känna dig trygg när du är på kurs hos oss. Som ett alternativ till lärarledda kurser hos oss på GastroMerit har vi alltid ett stort antal streamade utbildningar och webbutbildningar tillgängliga online.
GastroMerit

Kontakta oss på GastroMerit

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller undrar över en speciell utbildning.
GastroMerit

Alla kurser och utbildningar

Du har väl sett att det nu går att filtrera bland våra utbildningar? Välj önskad ort, kurslängd eller kursledare. Hitta kurser nära dig och med de kursledare du gillar eller är nyfiken på. 

Bokning

Du kan anmäla dig till GastroMerits kurser genom att gå till respektive kurs och sedan klicka dig vidare till anmälan. Där fyller du i bokningsformuläret.

Du kan även boka genom att ringa till GastroMerit på telefonnummer 08–722 26 00, genom att skicka e-post till GastroMerit eller genom att kontakta din säljare.

Viktigt att veta

I alla kurser och utbildningar ingår kursdokumentation, lunch och fika. Efter genomförd kurs och utbildning får du ett deltagarbevis. Till samtliga kökskurser ombeds du att ta med egen kockrock och gärna egna knivar.

Fakturering och avbokning

En- och tvådagarskurser

Kursavgiften faktureras i samband med kurstillfället eller betalas med kort direkt vid bokning. Om du vill avboka kursen gäller följande:

  • 8-14 dagar innan kursstart debiteras 25 % av kursavgiften
  • 3-7 dagar innan kursstart debiteras 75 % av kursavgiften
  • 2 dagar innan och fram till kursdagen debiteras hela kursavgiften

*För full ersättning vid sjukdom krävs sjukintyg från läkare.

Terminsutbildningar

Hela kursavgiften betalas vid kursstart.

Om du vill avboka kursen gäller följande:

  • Fram till 30 dagar innan kursstart är det möjligt att avboka kursen utan kostnad.
  • 29 dagar - 14 dagar innan kursstart debiteras 50 % av kursavgiften.
  • 13 dagar och fram till kursstart debiteras 100 % av kursavgiften.

Inspirationsresor

Anmälningsavgift om 20 % av det total priset faktureras vid bokning. Resterande del faktureras 30 dagar innan avresan.

Avbokning
Om du vill avboka utbildningsresan gäller följande: Fram till 60 dagar innan avresan är det möjligt att avboka kursen. Vid avbeställning tidigare än 60 dagar före avresan ska resenären betala anmälningsavgiften som avbokningskostnad.

  • 60 dagar - 30 dagar innan kursstart debiteras 50 % av kursavgiften.
  • 29 dagar och fram till kursstart, debiteras 100 % av kursavgiften.

Webbutbildningar

Du genomför webbutbildningarna på GastroMerits utbildningsportal gastromeritonline.se, där du skapar ett utbildningskonto. Din kurs är sedan giltig i 60 dagar från att du loggar in.

Inställd utbildning

Om ett kurstillfälle ställs in, återbetalas självklart hela kursavgiften. GastroMerit ersätter inte utlägg för resor eller boende vid inställd kurs. Moms tillkommer på alla priser.

Hantering av personuppgifter

Kontaktuppgifterna används för att administrera kursbokningar samt för information och marknadsföring. Personuppgifter används också för att kvalitetssäkra och följa upp genomförda kurser samt för att kunna erbjuda kursintyg till deltagare som vid senare tillfälle hör av sig för att få ett nytt.

Observera att vi efter två år raderar information om deltagande vid aktiviteter och kurser och därefter har vi ingen möjlighet att bistå med kursintyg om så skulle önskas.

Nyhetsbrev och information om kommande kurser och aktiviteter skickar vi så länge du är kund hos oss men denna typ av information kan man när som helst avsäga sig genom att följa länken som finns ned i våra utskick. 

 

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter, läs vår integritetspolicy https://www.martinservera.se/bli-kund/integritetspolicy.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.