Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Hygien och livsmedelssäkerhet

Här hittar du grundläggande och viktiga kurser för dig som arbetar med livsmedel. Vi erbjuder både kurser online och hos oss på GastroMerit.
GastroMerit

Endagskurs – Livsmedelshygien och HACCP

Vill du få stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg? Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Lär dig om HACCP, ett arbetssätt för kontrollera alla faror som kan vara ett hot mot livsmedelssäkerheten.
GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.